Bolestivý sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373283 14.5.2017 20:26

Ahoj. Nedávno jsem začala sexuálně žít a hned mám problém :( Hned když se do mě chce poprvé dostat, bolí mě to. Pak to přejde, takže už to neřeším. Ale když jsem potom přišla domů, tekla ze mě krev a byla jsem ,,natržená''. Nebo prostě nevím, jak to říct, ale je to trhlina směrem ke konečníku a dost to bolí a občas krvácí. pak se to zas postupně hojí a je to v pohodě do dalšího sexu, kdy se celý proces opakuje. Neskutečně mě to trápí, protože si sex moc neužiji, když vím, že mě to pak bude bolet a že bude třeba krev i během sexu. Může to být třeba tím, že je moc obdařený? Nebo já moc úzká? Poraďte prosím :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy14.5.2017 20:35

    Doporučuji lubrikační gel na začátku a klidně i v průběhu. Taky se uvolnit, jestli budeš opět očekávat bolest, tak budeš stažená a bude to opět bolet. S tím natržením - nejdříve bych počkala až se rána plně zahojí, dobrý je na to infadolan nebo roztok s aloe vera. A také by bylo fajn, kdyby na věc šel přítel pomalu a nedorážel silně. Ono se to poddá :)

  • S tou trhlinkou to není žádná sranda, taky už mě přítel párkrát natrhnul, ale málo a chtělo to minimálně 3 dny bez sexu. Nejlíp týden, aby se to zahojilo. Jinak bych taky doporučila lubrikační gel, obzvlášť pokud je přítel obdařený. A ze začátku by to asi chtělo pomalu. Trhlinka nejčastěji vzniká nedostatečnou lubrikací nebo i při tvrdším sexu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 603 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist