Bolestivá menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60520 9.5.2012 8:42

Ahoj holky, tak jsem dneska nucen zůstat doma :-( ... dostala jsem Menstruaci a mám křeče v břiše, bolí mě záda atd.. mám to tak každý měsíc :-( nrmáte nějakou zaručenou radu jak tuto bolest potlačit ?:-) děkujii:'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad9.5.2012 9:34

    Taky radím kontryhel. Piju ho tři měsíce a fakt pomáhá. Ale na okamžitou pomoc si nechej napsat ALGIFEN KAPKY. Pokud už máš děti, je silnější Spasmoveralgin. Napíše ti to bez problémů gyndař. Zabírá taky Paralen, Pandol, Ibalgin..

  • na akutní problémy co radí holky, jako prevence cvičení podle Dr.Mojžíšové )je zaměřeno na bloky v oblasti bederní páteře, ale nejen tam) a měl by pomáhat i hořčík

  • jak radi holky kontryhel caj;-)jen nepomuze hned pri prvnim salku,ale az po nekolika...pro okamzitou pomoc,fakt bud teplo na brisko a zada,nebo nejaky ten prasek...me pomahal pri nejhorsim paralen extra proti bolesti,nebo valetol...vetsinou mi stacila jedna tebleta nez se to rozjelo pak stacil pohyb...pokud te to takto trapi kazdy mesic,urcite bych zkusila dlouhodobejsi uzivani toho caje kontryh.,slysela jsem ze jsou i nejake( kapky kontryhel-ale to nevim by ses musela zeptat holek...)nebo muzes zkusit PM-Melbromenox nebo dost dobry (za sebe mohu doporucit Sarapis mensis)ale je potreba dlohodobejsi uzivani...ma prirodni slozeni..zelazi na kazdem pro co se rozhodne:-)preji ti at se ti co nejdriv ulevi:-)

  • Kontryhel taky doporučuji. Měla jsem šílené bolesti. Než se mi MS pořád rozjela, bolelo mě si normálně sednout, pomalu jsem měla o číslo větší kalhoty, když jsem to dostala, abych se do nich vešla. Kontryhel se pak pila pravidelně a bylo to lepší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist