Bolestivá bulka v podpaží

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378173 8.11.2020 23:26

Ahoj, až dnes ráno mě začalo bolet v podpaží, nějak jsem to neřešila, říkala jsem si, že jsem asi natáhla sval při cvičení, ale až večer mě napadlo si místo prohmatat. Nahmatala jsem si bulku, která se pohybuje a bolí, jsem z toho dost vyděšená, četla jsem, že se může jednat i o zánět, ale člověka hned napadnou jiné varianty...pokusím se zítra domluvit vyšetření u doktora, nicméně, co myslíte? Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle popisu bych to vážně viděla na zánět - u toho má bulka ještě pravidelný tvar a může být zarudnutí kůže, ale i tak bych návštevu lékaře neodkládala.

  • Mě se takhle dělá bulka občas a je to zvětšená uzlina, je to bolestivý, ale za pár dní to zmizí. Často třeba při nemoci. Pokud se to za pár dní nezlepší, byla by asi na místě návštěva lékaře.

  • V dubnu mě taky strašně bolelo v podpaží jako by mě tam někdo vrazil jehličku a už ji nevytáhl, samozřejmě jsem si nahmatala bulku a už mě napadalo to nejhorší, objednala jsem se ke gynekologovi a ten mě poslal na ultrazvuk s tím, že si nemyslí že to bude něco vážného a na ultrazvuku se ukázalo, že mám jen zvětšenou uzlinu, která za pár dnů sama zmizela, takže neměj strach a zajdi k doktorovi, ať máš jasno :)

  • Bolestivou bulku jsem mela jednou v trisle, bezela s tim hned k doktorovi, a tam mi rekli, ze je to podrazdene z holeni. :D

    Ono to takto muze byt kde co. Pockala bych tak dva tri dny a pokud to nezmizi/nezacne se to lepsit, sla bych na vysetreni.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist