Bolesti ledvin

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35234 20.2.2012 13:21

Ahojky holky, mám teď trošku dilema, poraďte, co byste dělaly vy.. Dnes jsem z důvodu dlouhodobějších bolestí ledvin a podbřišku posdstoupila SONO... Paní doktorka ale nic nenašla, vše se jeví v pořádku (velikost, struktura ledvin apod). Mimo jiné pronesla, že mám krásně vysokou sliznici a že by se to tento měsíc mohlo povést.. (Piju kontryhel) Ale... Mudr. mi napsal na tři měsíce Uro-vaxom, je to na podporu ledvin. Mudr. prohlásil, že by to ani nevadilo případnému otěhotnění. Jenže v příbalovém letáku (a já je vždycky poctivě čtu) je napsáno, že: "Kontrolované studie u těhotných a kojících žen nejsou doposud dostupné. Z těchto důvodů pro podávání přípravku těhotným a kojícím matkám musí být zvláště závažné důvody." Tak teď vůbec nevím, zda mám věřit lékaři nebo letáku.. Nechci čekat tři měsíce, než tablety doberu, ale zase nechci ublížit miminku kdyby se to povedlo.. :-( Jak to vidíte vy, prosím poraďte ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky no já bych ty prášky normálně brala a kdyby se konečně zadařilo otěhotnět,tak bych hned zavolala doktorce,že jsem těhotná a jestli mám pokračovat s léčbou těmito prášky. Moc se nestresuj, víš,že je přece dobré na snažílkování moc nemyslet (i když to nejde) :-) musíš být v klidu a držím palečky ať máš brzy //

  • Uro-Vaxom je lyzát bakterie Escherichia coli, běžně se vyskytující bakterie. Je to stimulans imunity, frakce "rozbité" (většinou umrtvené) bakterie si bereš po malých dávkách a tím stimuluješ imunitní systém, aby si proti ní vytvořil protilátky, které se pak použijí při boji se skutečnou infekcí.
    Ničeho se neboj, tohle ti opravdu neublíží. Studie na zvířatech žádné poškození neudělalo a studie na těhulích se prostě z etického hlediska dělat nesmí.
    Takže klidně ber a ať se zadaří.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist