Bolesti hlavy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25629 10.3.2011 13:25

ahoj holky, mám hrozné bolesti hlavy, prášky mi nepomáhají nic. Jediné, co proti tomu můžu udělat je jít spát. V krvi mi našli nedostatek hořčíku, tak beru vitamíny, ale nijak se to nelepší. Nemáte nějakou radu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl10.3.2011 13:52

    Bylas na neurologii? Já na migrény docela trpím, a mám přímo léky na migrény, že když ten lék vezmu tak do pár minut je po bolestech. Hořčík doplnit je fajn, ale nechce to doplňovat vitaminy a různými doplňky stravy, ale léky na předpis od lékaře které jsou k tomu určeny, je to cca na 3 měsíce a po třech měsících co se vysadí lék se pak píše jiný který je právě určen jek k "záchvatu" migrén.

  • Důležité je podle mě zjistit příčinu té bolesti, potom můžeš hledat dál co by ti mohlo pomoct. Já trpím na migreny, které mám kvůli problému s krční páteří, jak mi zjistili na neurologii. Jím léky na migrény, ale nerada, proto jsem hledala jiné cesty a nejvíce mi pomohlo cvičení pilates. Držím palce, ať se ti to zlepší :)

  • Lucie.S11.3.2011 9:47

    Prosímtě a hlavně se neptej pouze tady nás, ale opravdu si raději dojdi na vyšetření. Věř mi, mám nemilou ne osobní zkušenost, ale zkušenost své známé, která také nevysvětlitelně trpěla na bolesti hlavy, až jsme ji jednu dobu podezřívali, že už to hraje a je hysterická, na nějakém tom vyšetření byla, ale asi ji nebyla přikládána taková péče, pak ji byly doporučeny brýle. Na nějakou dobu to pomohlo a dál už nebudu pokračovat..raději.
    Takže, jestli tě bolí hlava a nevíš proč a nic ti nepomáhá, dojdi si k lékaři..:D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist