Bolest vlevo od pupiku při hladu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #405665 28.11.2019 19:11

Ahoj damy. Moje dcera si stezuje na bolest par centimetrů od pupiku pri hladu. Nechci vysilovat nebo byt hystericka, ale jelikoz si neustale stezuje a ma strach o své zdravi, taky se uz zacinam bat. Nemuze to byt treba žaludeční vřed?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik28.11.2019 19:41

    Ahoj, a nebude to spíše tím, že nejí pravidelně a jde se najíst, až má naprostý hlad? Mně až do nedávna strašně bolel žaludek, když jsem se včas nenajedla. Ale pokud chcete mít jistotu, jděte k lékaři.

  • U žaludečních vředů bolí břicho (žaludek) ihned po jídle. Naopak pokud by se jednalo o duodenalni vředy (vředy dvanácterníku) je bolest většinou na lačno (tedy při hladu). Je možné, že o nic nejde. Že jen nejí pravidelně, jak píše paní/slečna nade mnou. Ale pokud chcete mít jistotu, tak k lékaři s dcerou jděte.

  • Nepsala jsi tu nahodou nedavno panicky dotaz o tom co ti muze byt a ted se tu vydavas za mamu? :-D
    A neni nejjistejsi varianta se sebrat a jit k doktorovi nez shanet diagnozy po internetu? Pokud jste dospela tak myslim ze mate dost rozumu na to vzit dceru k doktorovi a taky na to abyste vedela ze takove pichani muze byt prakticky cokoliv. Pokud se vydavas za mamu, zajdi si k psychologovi protoze toto neni moc normalni, rika se tomu myslim hypochondrie. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist