Bolest v dlani a v prstech

Otázku položila: buccaneerka2 7.10.2017 1:25

Ahoj holky, nenašla jsem v poradně nic podobného, tak se zeptám. Nemáte některá zkušenost s takovou jakousi pálivou bolestí v dlani? Ráno mě začal hodně jakoby uvnitř bolest prsteníček, kde nosím prsten, tak jsem myslela, že z toho (i když ho mám volný a na noc sundávám). Celý jsem teda bez prstenu, ale bolest se zhoršuje. Z prstu se ta pálivá bolest rozlévá směrem do dlaně v místě, kudy vedou (asi?) šlachy. Pohyblivost mám nezměněnou. Co se týká stisknu pěsti, zdá se mi ta ruka slabší než druhá, ale to může být jen pocitově. Teď večer už mě začíná bolest podobným způsobem i prostředníček, akorát že to začalo v dlani a směřuje to do prstu.
Googlila jsem si něco o karpálním tunelu, ale to se mi podle příznaků nezdá. Pozn.: Na počítači sice pracuju, ale ne nějak moc, ruku určitě nepřetěžuju. Ruka bolí pořád bez ohledu na to, jestli je v pohybu nebo v klidu.
Budu ráda za každý tip.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja ted lecim zanet slach.. Mam to uz dva roky a uz to preslo do chronicke faze. Je to brutalni slabost. Nemuzu zvednout dite z postylky a boli to jak kdyz boli klouby pri nejake silene chripce s vysokyma horeckama. Ze zacatku me to i mozna palilo. To uz si nevybavim. Ale ta slabost je pro to typicka rikal dr. Tak mozna to?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist