Bolest při sexu v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32563 1.3.2013 16:50

Ahojík děvčata stalo se vám některé nebo stává že milování s přítelem je pro vás nepříjemné až bolestivé mě už asi od 13 týdne nebo tak nák to bolí prostě jakoby poprvé ale eště hůř je to nepříjemné snesu to pro přítele jednou do týdne ale vícekrát ne protože se to opravdu nedá vydržet a to jsme zkoušeli několik poloh až je mi ho pak líto... nevíte čím to může být dneska sem 19 týden dva dny k tomu a pořád mě to bolí nechápu proč myslíte že to může být zůžením čípku nebo tak něčeho co byste mi teba doporučili? zkusit já se teda na to zeptám i svého dr a uvidim no ale dost mi to vrtá hlavou protože většina mamin takový problém nemá děkuji předem za odpovědi .-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa131.3.2013 17:37

    to me zaclo tak od 25tt do ty doby jsme mohli mit sex porad ale od toho tydne jsem ho nemusela,jako orgasmus ci hratky kolem mi navdilo,ale jak jsme meli mit s manzelem styk tak to neslo,jak pises,jako kdyby poprve....

  • Ja si myslim, ze to je tim jak ti to dole pomalu natíka a je to proste vsechno v tehu citlivejsi. Me se to stalo u prvniho tehu,ale jen parkrat. Ale nikdy bych to nedelala kvuli priteli pokud me to boli a je mi to neprijemne. Jsou prece i jine techniky, ty si tehu uzivej a do niceho se nenut. Dr se zeptej,ale vim,ze nejsi jedina, i nektere me kamosky to tak mely.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 271 otázek, kterým se dostalo 271 763 odpovědí a 409 838 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist