Bolest při sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #24327 5.4.2011 20:31

Ahoj holky chci se zeptat jestli s tim nemate nejake zkušenisti.Ted se mi to stalo už parkrát,že vždy při sexu s přitelem i když používáme lubrikant tak me to boli ale jen na začátku pochvy.když se tam podívám mam to červene ale boli me to jen při sexu.nevite čim by to mohlo byt.? mužu to mit rozedřené.? děkuji za vaše názory..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj,mě to taky někdy bolí...většinou mě to bolí,když mám zánět pochvy nebo spíš než to začne...zkuste najít jinou polohu,mě to vadí když jsem na zádech,jinak ani ne,ale mě řekla doktorka,že je to tím,že jsem těhu a že v těhu je to vše citlivější,ale ségra říkala,že jí to někdy bolí taky a ta těhu není...

  • mám stejný prpoblém :-( někdy je to v pohodě a jindy to bolí. Dr. mi řekl, že by to mohlo být o psychice. Prý se asi málo uvolním. Asi na tom něco bude :-)

  • Jednu dobu jsem to taky mivala. Mela jsem tehdy asi nakou oslabenou imunitu, ale po dobu pul roku jsem mela kazdou chvili mykozu a jak jsem se furt necim mazala, tak ty partie byly velmi citlive a to i po vyleceni, tak jsme pak pri sexu mela podobnou rezavo palivou bolest. Ono by to asi preslo, ale ja jsem se pak sexu zacla vyhybat a kdyz uz na to doslo, tak v ocekavani te bolesti jsem se nedokazala uvolnit. Odeznelo to pak po nejake dobe samo, ale myslim, ze to bude souviset s tou psychikou. Mozne take je, ze te drazdi holici pripravky.

  • Ahojky, já měla taky tento problém, prostě z ničeho nic se to začlo objevovat, po každém styku jsem měla tu kůžičku kolem vchodu červenou a popraskanou a děsně to pálilo. A nic na to nepomáhalo, takže zánět to být nemohl. Spíše kůžička popraskala a už se nestačila zhojit. Tak jsem jednou chodila po drogérce a uviděla olejíček na masáž hráze od Saloosu. Je to pro těhotné, aby se ta kůžička při porodu poddala a neroztrhla, tak jsem si řekla, že to zkusím. Týden jsem poctivě denně několik minut mazala, nesexovala a měla jsem pokoj. Od té doby se mi to už nikdy nestalo, takže ten olej fakt k něčemu byl, elasticitu kůže to rozhodně zlepšilo a popraskání už se nekonalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist