Bolest při prvním sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #26955 25.4.2011 21:27

Ahojky holky. Je to blbá otázka, ale po jak dlouhé době vám začal být styk příjemný a nebyl bolestivý? S přítelem jsme se minulý týden poprvé milovali a od té doby ještě asi 4x. Ze začátku mě to hodně bolí, ale postupem času se uvolní a bolest přestane. A takhle je to pokaždé. Je to v pořádku? Děkuji za odpovědi :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojda..:) U mě to bylo asi tak..první pohlavní styk..byl bolestivý a bez krve..:-) Druhý však krev sebou nesl..ale s tou bolestí..:-) Je to pro tělo změna..poševní chod není tak roztažený a musí si zvyknout..postupem času to samo odejde..mě to asi ještě po 7 styku bolelo, ale teď ne..jde o to, než si pochva zvykne na to, že se musí roztáhnout..neměj strach..ještě párkrát a bude to v pohodě..

  • ja krev vubec treba nemela ja ji mela jen jendou a to kdyz už muj jen kamarad mi tam strkal prsty a vubec nebyl zrovinka neznej.. nejak mi to ani nebolelo ae poprve s mladým tk sem citila jen tlak a jednou stipnuti jakoby mi tam nekdo strkal nuz.. :D.... krev nikde tak vse bylo ok... pak mi to trebas prkrat zaboli jen kdyz nejsem uvolnena dostatecne... delate predtim mensi predehru ... ???

  • A hlavně musíte být úplně uvolněné..i malý stres je znát

  • Holka, neboj, mně to začalo bavit až za pár týdnů od "poprvé". Do té doby to bude trochu nepříjemné i trochu bolestivé, to má každá jinak. Časem se uvolníš, bolest pomalu vymizí a uvidíš, jak si to začneš užívat :-)

  • Je zajímavé, jak je to u každé jinak :-) Každá jsme prostě jedinečná. Já o to technicky taky přišla trochu přiopilá v 15cti pouze prstěním a jenom jsem malinko špinila a můj první sex jsem měla až asi rok na to a bylo to super! Nic mě nebolelo, jenom tu první vteřinu jakoby mnou projela taková zvláštní energie a živě si pamatuju, jak jsem si v duchu říkala "tak to je ono jo?" :-))) A svůj druhý styk jsem si už užívala bez jakékoli bolesti, bez špinění, no prostě skvělý. Je to hodně o tom, jak se holka dokáže uvolnit, odvázat a hlavně si to užít! :-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist