Bolest při orgasmu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377139 22.9.2017 8:47

Zdravím děvčata, mám problém, co jsem s novým přítelem, mě jaksi při orgasmu chytá křeč do podbřišku a je to tedaa dost nepříjemný. Přítel má docela slušnou výbavu, někdy si říkám že až moc :D no a občas mě to i bolí při sexu a nejlépe když si dám potom sprchu a trochu se uvolním..
Nemáte některá radu co a jak..
Děkuji a přeji krásný den :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj přítel teda je jeden z těch průměrných. Ale v určitý fázi cyklu, kdy je čípek níž, tak to taky bolí. Pak nemůžeme provozovat polohy, kde do mě jde moc hluboko. Pokud je přítel obdařenější, je možný, že do čípku naráží častěji a to pak způsobuje tu bolest... A nebo to taky může být cysta, jak tu už holky píšou. Radši bych zašla na gynekologii, ať máš jistotu :)

  • Také mám vybaveného manžela a musím mu říct, že nesmí až tak moc hluboko, protože mě to opravdu také bolí a pak se tak neuvolním, takže mu to prosím tě řekni, aby dávval trochu pozor, že tě to bolí a je ti to spíše nepříjemné. No.... víru vášně někdy zapomene :-D

  • Takhle me to bolelo, kdyz jsem mela cystu. Bolest, bodani a pri orgasmu misto poteseni, tak utrpeni. Vzdy dle toho poznam, ze se mi mrcha zase udelala.

  • Já mám někdy takové pocity, když mi tam jakse říká našťouchá vzduch :-D možná zkusit jinou polohu ;-)

  • Nechci Tě strašit, ale u mě to znamenalo problémy s cystou. Měla jsem větší cystu na levém vaječníku a díky tomu jsem pak měla bolesti. Začalo to bolestmi při sexu a orgasmu pak při tahání těžších věcí a na kontrole lékařka objevila cystu. Po 2 měsících cysta zmizela a tyhle problémy taky. A nebo jak psala werush může to být vzduch. Tak ať ti to u lékařky dobře dopadne. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 481 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist