Bolest po análním sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408321 3.6.2019 15:48

Dobrý den je mi 16 let a včera jsem s přítelem měla svůj první anální sex (dost bolestivi) a od té doby mě strašně bolí zadek
Co můžu udělat aby to přešlo ??

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus kalciovou mast ;) používá se na podrážděný bradavky od kojení i na dětskou prdelku na opruzeniny z plen. Mazala jsem se tím, když jsem měla akutní průjem (každou půl hodinu na záchodě, samá voda) a měla jsem to pak odřený a pálilo to. Podle toho co popisuješ to vypadá, že tam máš nějaký ranky (buď natržení nebo od nedostatečný lubrikace). Takže dostatečná hygiena a zkus tu kalciovou mast. ;)

  • macicekkajik3.6.2019 16:02

    Ahoj, celkem nic, počkat až to přejde.

  • Dcera mela podobný problém-fisury. Dr na chirurgii doporučila cipky proktis-m.za pár dní to bylo lepsi.pouzivala ty cipky do vymizení příznaků.

  • Predne jit na to poprve, bez lubrikantu a na silu i pres bolest...docela odvaha. Ted ti nezbyva nez pockat az se to zahoji a pro priste sedo analniho styku poustet az poté, co si o nem neco zjistite a bude to tak jak ma byt - duvera, zadna bolest, uvolneni...
    Analni sex provozujeme s manzelem bezne, uz nejakou dobu bez lubrikantu, protoze ho fakt nepotrebujeme ani na toto, ale kdyz nahodou treba je, mame ho doma pro vschny pripady.
    Kdysi se mu omylem povedlo jednou mi tam zajet aniz bychom to chteli (ani jeden z nas to tehdy nechtel) a je pravda že mi konečník natrhl,...nicmene se to zahojilo samo od sebe. Nic jsem stim nedelala, jen mi to tehdy chvilku po tom natrzeni manzel ocistil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 713 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist