Bolest nadvarlete

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50247 6.3.2012 20:34

Dobrý večer holky, potřebovala bych poradit něco ohledně přítele... Omlouvám se za podrobnosti, ale je to k tomu potřeba.. 8-.:-D:-D
Čas od času se příteli zvětší nejspíš nadvarle a hrozně ho to bolí, prej občas nemůže ani chodit. Ale je to jen jednou za čas, tak za 3-4 měsíce. U doktora s tím byl a ten mu řekl, že by to potřeboval vidět zrovna v té akutní fázi... jinak to nijak dál neřešil. Má to tak už několik let. Tak jen jestli je to u chlapů normální nebo co by to případně mohlo být? Nebo trvat u doktora ať ho pošle na nějaké další vyšetření? Děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych určitě trvala na vyšetření, přeci jen pokud je tam něco špatně, nenajde se to jen v bolestivé fázi,ale kdykoliv. Ať zajde k někomu jinému.

  • Ahoj, taky bych se ho snažila donutit jít k doktorovi, manžel neměl bolesti, ale zase si něco nahmatal ve varleti, tak šel k obvoďákovi a ten ho poslal na urologii a ten zase na ultrazvuk, takže nic příjemného to nebylo, ale přežil to a oddychly jsme si, že to není nic vážného. Oni chlapi celkově neradi chodí k doktorům, zvlášť s tímto. Naštěstí manžel je v tomhle v pohodě.

  • faith.verus6.3.2012 20:40

    taky bych trvala na vyšetření, jak píše ppajinka. Kamarád tohle měl taky a taho poslali na ultrazvuk a teď už to má dobré. :-)

  • mimomozek6.3.2012 21:11

    Můj kamarád jednou takhle taky trpěl. Bolelo ho to prý celý den a k večeru se to zhoršovalo, tak jel na pohotovost. Tam ho doktor prohlédl a řekl, že někdy se to tam prostě skřípne. Prej mu s tím nějak zahýbal a bylo to zase dobrý. Jenže to netrvalo několik let, ale jen třeba dva dny. Tohle se zdá fakt divný. Nemohl by v tý chvíli, kdy ho to bolí třeba zajet na pohotovost? Nebo to neni tak bolestivý?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist