Bolest hlavy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367221 20.9.2016 9:31

Ahoj,
už víc jak 3 měsíce mám nepřetržitě silné bolesti hlavy, každý den jsem unavená, ale dělá mi problém usnout a v noci se budím kvůly špatným snům. Je mi 19 let, chodím do školy a dělá mi to ze života peklo. Jsem nesoustředěná, takže školu vůbec nezvládám. Moje paní doktorka mi řekla, že mám jen nějakou virozu, ale přijde mi to divné. Minulý rok jsem přerušila studium kvůly psychyckým a osobním problémům, měla jsem deprese a několikrát denně záchvaty úzkosti, nedokázala jsem se ráno vykopat z postele kvůly nevolnosti. Po pár měsících přerušení školy to ale přestalo. Myslíte, že je možné, že se mi deprese začnou vracet? Popřípadě zda mám vyhledat nějakou odbornou pomoc a u koho? Nebo je to jen kvůly stresu ve škole? Moc děkuju za každou radu, začínám být opravdu zoufalá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka20.9.2016 9:49

    Vyměnila bych doktorku, popřípadě se nechala odeslat na neurologii a psychiatrii a pak případně dál.

  • Ahoj, kamarádka má obdobné potíže, chytne jí to jednou za čas, ale drží se jí to. Jako první krok bych zašla na neurologii, sama ji navštěvuji kvůli bolestem hlavy. Uvidíš, vůbec to nemusí být psychického rázu, nevím, jaké máš tělesné dispozice, hodně problémů způsobují špatná záda, velké poprsí... Deprese jsou svým způsobem neléčitelné, pouze je můžeš kontrolovat a eliminovat. Pokud bys byla opravdu zoufalá, zkus zajít k nějaké "čarodějnici" ;-) možná ti to zní divně, ale kamarádce hodně pomohla odstranit negativní zóny z ložnice a ta teď daleko lépe spí. Alternativní léčba není nic špatného, já se svoji známou léčitelkou řeším atopický ekzém a jsem už dva roky perfektně stabilizovaná. :-)

  • určitě na neurologii a nic nezkazíš tím, když hned nasadíš hořčík (nějaký kvalitní doplněk), zkus si přečíst příznaky jeho nedostatku. při stresu a nárocích na pychiku je potřeba jeho zvýšené množství.

  • sisterrys20.9.2016 14:10

    Ahoj, měla jsem podobné příznaky z přepracování, dělala jsem čtvrt úvazku navíc. Když jsem řekla, že už to dělat nemohu a měla jsem jen svůj úvazek, začlo se tělo pomalu dávat do pořádku. Uplně to přešlo až o prázdninách (jsem učitelka).
    Podle mě to bude souviset s těmi depresemi a s tím, že zase chodíš do školy. Jak píší holky, vyhledat odborníka.

  • Tamous30.7.2022 20:09

    Nezkusila si brát něco na zmírnění bolesti?

  • Karlina25.8.2022 21:56

    Já používám na bolesti hlavy tělové svíce.

  • umka27.8.2022 19:51

    Já je neznám, jak pomáhají? Nebo jak se tohle používá? Slyším to poprvé.

  • Karlina28.8.2022 12:39

    Mám hoxi svíce tělové i ušní, na stránkách to mají rozepsané i skvělý návod jak často používat.

  • AlinkaValinka28.8.2022 23:26

    Ahoj, na tu bolest beru směs bylin. To jediné mi pomáhá a navíc to není návykové, takže za mě super. Doporučuju tento produkt https://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60995-migreen. Fakt je vynikající :)

  • Rybicka852.11.2022 15:08

    Bylinky jsou super a podlě mě je to lék na vše. Jen musíš hledat ty správné. Ten topvet znám, kupuju si tam i na spánek. A ten je super, opravdu ty jejich bylinné extrakty pomáhají.

  • Polertova4.12.2022 15:32

    Tak u těch bylinek jde o to, že ony jsou vybírány tak, aby pomohly přesně tam, kde mají. A k tomu nejsou návykové, takže samá pozitiva mají.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist