Bolest a brnění v podbříšku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42990 11.3.2011 7:14

Bré ranko už 3den mam hroznou bolest v podbříšku a taha mě to za boky strašně brní to prosím nevíte co to je nebo co stím? :( Měsíčky jsem měla a skončíly 3.3 :(

Takže snážím se ležet před nakyma dnama jsem měla mesíčky a teďka mam hrozny bolestí v podbříšku picha mě v bokach někdy i opravu děsívě mě svedí mezí nohama..berou mě boky... vpodbříšku citím jako brnění..bříchem my jezdí brnění =( copak to muže byt za káždou odpoveď děkuju...Těhotna nemužu byt ihned jsem dostala měsíčky po sexu :) Mějte se hezky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lucie.S11.3.2011 8:50

    Já nevím..:(

  • Nevim, jak dlouhe mas cykly, ale muzes mit zrovna ovulaci, tu nektere zeny neproziji nijak prijemne. Pokud je to opravdu hodne neprijemna bolest, muze se jednat treba o cystu, ta se v dobe ovulace muze projevovat vice nez ve zbytku cyklu. Muzes mit strevni potize, muzes mit nachlazeny vajecniky. Zoho by bylo.... Pokdu te to opravdu trapi, doporucuju doktora.

  • yamd11.3.2011 15:26

    Dobrý den,

    Vaše duplicitní otázky byly smazány a text v nich obsažený byl přesunut sem jako doplnění.

    Hezký den

    Daniela
    Administrátor WomenZone.cz

  • yamd11.3.2011 21:42

    Dobrý den,

    Vaše dotazy opravdu nejsou mazány bezdůvodně, neustálým přidáváním duplicitních dotazů porušujete pravidla této poradny. Pokud v tom budete i nadále pokračovat, bude Vám zablokován účet.

    Hezký den

    Daniela
    Administrátor WomenZOne.cz

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist