Bolest?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35494 2.1.2012 0:52

Dobrý den, předem se omlouvám asi za hloupou otázku, ale nemůžu to nějak pochopit a tak proč se nezeptat. =D Že první sex bolí, to chápu (nebo alespoň většinou), ale potom, třeba i po několika letech to už vážně vůbec nebolí? Říkám si, kdyby bolelo, asi byste/bysme to nedělaly, ale ani když ho tam strká? Děkuju.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bolí to např. když není žena dostatečně zvlhčená, dře se to prostě na sucho :-D

  • ahoj, tak ja ziju sexualnim zivotem uz nejakych 8 let a jeste porad me to obcas boli. ne, ze by byl manzel kdovijak vyvinuty :-), ale spis se to stava, kdyz vlastne ani na sex nemam naladu a delam to jen pro partnera, to pak nepomuze ani lubrikant.

  • Verousek892.1.2012 0:57

    Mě bolel pouze první sex, od té doby mě sex nikdy nebolel, ani když ho tam strká. Důležitá je dostatečná vlhkost. Samozřejmě, když to bude suché, tak to bolet může, protože to bude "dřít."

  • Mě to občas zabolí, protože přítel je nadprůměrně vyvinutý, ale po proniknutí je to ok:) Vlhká bývám někdy až moc, takže tím to není. Bolí to malinko a jen občas a spíš, když se delší dobu nemilujeme, třeba když odjedeme k rodičům a pod. tam se milovat nemůžeme:))) a pak to trochu zabolí, ale následující čísla už jsou naprosto bezbolestná:)

  • Myslím, že sexuálně žiju už dost dlouho, ale stejně mě to na začátku trochu zabolí, protože jsem dost úzká. Pak už to nebolí, ale při vniknutí dovnitř se mi občas protočí oči.

  • Poprvé to většinou bolí proto, že Ti protrhne panenskou blánu, potom už nic styku nebrání, proto to nebolí.
    Samozřejmě to bolí, když nejsi dostatečně vzrušená a vlhká, ale to všechno jde vyřešit lubrikačními gely.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist