Bojím se, že ztratím kamarádku- alkohol

Otázku položila: Anonymní uživatelka #362844 29.9.2019 22:43

Dobrý den,
chci se spíše vypovídat, nemám s kým bych si mohla promluvit o svých pocitech. Ve zkratce: včera jsem byla se svou sestrou, kamarádkou a ještě s pár lidmi, které moc neznám venku a pil se tam alkohol. Já moc nepiju a ani mi alkohol nechutná, chtěla jsem se napít jen trochu, ale byla tam jedna holka a ta do mě pořád hustila, ať si dám ještě a ještě...Ano, moje chyba, neměla jsem ji poslouchat, já vím... Dopadlo to bohužel tak, že mě museli ostatní dotáhnout domů s obličejem od krve, byla jsem úplně mimo, několikrát jsem zvracela a dneska mi půlku dne bylo na umření...Skoro nic si ze včerejška nepamatuju...A je mi ze sebe dneska nanic, z toho, jak jsem se hrozně zřídila, už se mi stalo, že jsem se napila a bylo to na mně poznat, ale nikdy jsem se nezřídila takhle moc. Opravdu toho lituju a je mi to moc líto...Možná si myslíte, že je to pitomost a řeším hlouposti, ale já se tím opravdu trápím. Hlavně tím, že na mě je kamarádka ostatní na mě naštvaní, vím o kamarádce, že ji někdy štvu, a když jsem se včera opila, tak byla hodně naštvaná, dala mi prý pár facek, abych se vzpamatovala a její kluk mě pak kus cesty táhl dom... Ještě, že je mám a snažili se mi pomoct. Teď se bojím, že se se mnou už nebude chtít bavit, napsala jsem ji zprávu, ale neodpovídá mi....Myslíte, že to bude v pohodě ? Stalo se vám někdy něco podobného ?
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Odepsat kamarádku kvůli tomu, že se jednorázově zlila jak zákon káže, mi připadá jako pitomost - pokud by to udělala, pak to žádná kamarádka není.
    Výjimkou by snad byly dvě situace - pokud bys jí v opilosti udělala něco hodně ošklivého nebo - pokud bys měla dlouhodobě problémy s alkoholem a kamarádka se Ti s nimi snažila pomáhat...

  • Stalo se mi něco podobného, ale byla jsem v opačné situaci. Byla jsem ta kamarádka, co táhla kamarádku domů. Řeknu ti, že to není sranda, měla jsem obrovský strach, aby se jí nic nestalo, ale ani v nejmenším mě nenapadlo, že bych se za to na ní vykašlala. Jo byla jsem taky strašně naštvaná, všem nám zkazila oslavu, páč se opila hned na začátku ale téměř do němoty. Ale opravdu bych řekla, že u kamarádky převládl strach, aby si byla v pořádku. Neboj určitě se tomu jednou zasmějete jaký si byla tele. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 495 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist