Bojím se, že nenajdu toho pravého.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #248714 5.7.2018 0:56

Ahoj holky, bude mi 25 a před pár týdny jsem se rozešla s přítelem. Uvědomila jsem si, že mi s ním je dobře, ale nemiluji ho. Takže jsme to probrali a vyjasnili si to. Tohoto rozhodnutí nelituji, vím, že to bylo pro dobro obou stran. Na druhou stranu se začínám bát, že už si v tomto věku nikoho nenajdu. Zatímco moje spolužačky z výšky se čím dál častěji vdávají, já nemám ani partnera. Padá na mě poslední dobou smutek z toho, že budu sama. Před bývalým jsem chodila se skvělým klukem, vztah skončil jenom kvůli tomu, že jsem se nechtěla stěhovat přes půl republiky. Od té doby na něj pořád myslím, i když od toho rozchodu uběhly 2 roky. I proto jsem se s bývalým rozešla. Cítím, že když se mi někdo teď líbí, tak zjišťuji, že se mi líbí proto, že je podobný tomu klukovi a automaticky si řeknu, že na toho nemám a vzdávám to. Připadá mi to tak strašně těžké hledat kluka v takovémto věku, když většina s někým chodí, nebo jsou ženatí. Poradíte mi někdo, jak toto období překonat? Jsem teď strašně přecitlivělá a když už mě rozbrečí nějaká hloupost, tak jsem schopná brečet hodiny. Moc vám děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem toho praveho potkala v totalni zoufalosti v 25 nebo 26 letech po rozchodu s nekym, s kym jsem planovala rodinu, ale prisla jsem mu na dlouhodobou neveru!
    Neboj se, ono to prijde. Vetsinou tehdy, kdy to nejmin cekas. Ale chapu tve pocity, mela jsem to stejne.
    Hlavu vzhuru:-)

  • Risu5.7.2018 10:59

    Ja potkala pritele v 28.

  • Lidé se potkávají, scházejí a rozcházejí celý život. Není špatné najít si při takové příležitosti nějaký zájem, koníček, kde se budeš potkávat s dalšími lidmi. Já jsem takto svého času dala dohromady partu "na vandry" (bylo mi 27) - ale samozřejmě záleží na Tvém osobním zaměření. Co se týká partnera, určitě je fajn chodit mezi lidi, sama jsem i příznivec seznamek - pokud je člověk obezřetný, ale je dobré, to tak trochu odevzdat osudu, protože nalezení partnera je jedna z věcí, nad kterou člověk nemá úplnou kontrolu a je to hodně o náhodě, o štěstí. Sama jsem toho svého potkala ve 29 letech.

  • To je přirozené, ale zkus si sama sobě říct "a dost, nebudu se tím užírat". Najdi si nějaký koníček, vyraz někam s kamarádkami a užívej si léto naplno a všechno samo odezní. Navíc mezi tím třeba někoho potkáš :-)
    Taky jsem žila v tom, že snad nikoho nepotkam, ale nakonec mám skvělými chlapa už 11 let a krásnou 2,5 letou dceru :-)

  • Ja potkala toho praveho v 25 letech 8-. Mela sem drive 7lety vztah ktery byl naprd tak sem to ukoncila..ted jsem v 27tt stastna zamilovana a tesime se na honzika:-p

  • sisterrys5.7.2018 17:31

    Já se rozešla s přítelem v 24. Manžela jsem potkala v 27, jemu bylo 34. V dnešní době není tak náročné se seznámit i ve 30, vzhledem k tomu, že se věk na zakládání rodiny posouvá. Nebála bych se toho ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist