Bojim se jit s klukem ven

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409759 17.8.2019 20:39

Dobry den, jsem natolik tupa ze to musim napsat jsem.. Mam takovy problem. Bojim se jit s klukem ven, s tim klukem jsem si parkrat psala.. Libi se mi a on ze ja jemu taky, ale nevi otom ze to vim samozřejmě od kamarádky. Na internetu videl mou fotku mela jsem moc dole tilko a hned si vybavil ze mam velke prsa. Samozřejmě mam mensi velikost, tak akorat na svuj vek. Muj problem je to ze kdyz uvidi me poprsi tak me nebude chcit (prece jenom je jina doba), dalsi problem..neumim se moc libat a nevim o cem s nim mluvit... Kdyz me chtel vytahnout ven tak jsem se asi 3x vymluvila ze nemuzu a tak.. Ted nevim jestli to byla chyba, protoze co kdyz se ho zeptam a on nepujde? Nelibi se mi muj oblicej a proto se taky stydim. Prosím poradte mi :((((.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli tě chce jenom kvůli prsům, tak ti za to nestojí ;) Kluk, co tě bude mít opravdu rád nebude řešit, taký máš prsa, jestli umíš líbat nebo že jsi ošklivá, jemu se budeš líbit taková, jaká jsi. Předpokládám, že ti bude asi mezi 15 a 18 lety. Máš spoustu času, jsi ještě mladá. Normálně s ním jdi ven, maximálně budete jenom kamarádi. ;) Když nepůjdeš, budeš toho litovat, ale když půjdeš, pravděpodobně toho litovat nebudeš. Říká se, že lidi častěji litují toho, co neudělali než toho, co udělali. :)

  • A proc mas na profilu fotku, na ktere tva prsa vypadaji vetsi? Je jasne ze si to pak mysli. Tak cemu se pak divis?
    A proc by ses mela umet libat, kdyz byste teprv sli na prvni schuzku? Vzdyt se nemusis hned libat... A kdyz spolu zacnete chodit, libat te nauci. Ale neni povinnost se libat s cizim clovekem prvni den.
    Ujasni si, jestli s nim opravdu chces jit ven nebo ne. Jestli chces, napis mu rovnou ze bys mohla v konkretni den, jestli ma cas. Bud rekne ze jo, nebo ze ne nebo ze ne ale navrhne jiny den. A pak uz se domluvite..
    A zacni se mit rada takova jaka jsi, prip. se trosku vylepsi. Nepises, co konkretne se ti na tvem obliceji nelibi, ale je spousta veci, co se da upravit, zlepsit. No a pokud ti uz 3x psal at jdes ven, tak se mu asi libis, ne? A bavit se muzete o cemkoliv, o skole, brigadach, praci jestli nejake mate, o zajmech.. kdyz rekne ze napr. rad cte, zeptej se jaky zanr, autor, co cte ted. Ty na to muzes reagovat tim, jestli to znas a co rada ctes ty...

  • je to kluk kterého znáš nebo kluk kterého znáš jen z netu pokud jsi ho na živo nikdy neviděla tak s ním nikam nechod.. pokud ano a znáte se dobře. jdi s ním ven taková jaká jsi pokud ho máš ráda a ať jde doprdele jestli se mu nebudeš líbit.. a takovou fotku si z profilu sundej.. jen naláká úchyly:-D -delam si srandu.. ale na fotkách na internetu bys měla vypadat jako ty..:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist