Bojím se...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64996 26.4.2012 21:00

Ahoj,je mi 12 let a má v pravém velkém pysku pohyblivou bulku,nijak se nezvětšuje,tedy myslím,alespoň to já neregistruji,ale nevíte co by to mohlo být? Celkem se bojím,aby to nebylo něco závažného a stydím se to říct mamce. Prosím pomocte. :'-( Anonym

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemohla by to být tuková bulka? Nejlepší by bylo zajít k doktorovi, ale to asi víš sama.

  • Může to být cokoli, klidně jen tuková bulka, ale my ti to nezaručíme, musíš k lékaři;) Možná by stačilo zajít k tvému pediatrovi, než tě rovnou ve dvanácti letech hnát na gyndu, ale nevím, to rozhodne maminka, ale každopádně se nemusíš bát ani stydět;)

  • přidávám se k holkám. nemusí to být vůbec nic (jen tuková bulka)...vím, že mě budeš asi proklínat, ale taková diagnóza od PC je šílenství...nezbyde ti, než se poradit s mamkou...i když ti to tak nepřijde, nemáš důvod se stydět.

  • můj chlap to má na varleti - vždycky mu říkám kde máš dvě a půl koule.... u něj to je asi tuková bulka - ale chlapa s tímhle k doktorovi nedostanu :D aby někde ukazoval kuličky a aby mu na ně doktor šahal :D chlapi jsou chlapi :D ale určo řekni mamce, možná ti bude milejší, když se na to první podívá mamka než doktor, vůbec se stydět nemusíš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 607 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist