Bod G u muže

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33239 11.2.2011 10:46

Ahojky :-), chtěla jsem se zeptat, jestli jste zkoušeli vzrušit svého partnera i na jeho bodu G, a jestli se mu to líbilo a dyžtak rady jak ho nejlíp tímto způsobem uspokojit. předem děkuju za odpovědi :-)

..a ještě otázka , mužu ho takhle vzrušovat ikdyž má problém s prostatou? ...

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • asi potřebuju poučit, kde mají muži bod G? :-D

  • no tak holky :-) u chlapů je bod G přece prostata. :-) u bejvalýho i u nynějšího na to byly moooc dobrý ohlasy,stačí jemně masírovat hráz nebo okolí konečníku a pokud si troufáte,tak prst do zadku. ale všechno to musí bejt fakt jemný. hlavně se jich na to neptejte a pokud toho svýho chlapáka chcete překvapit,tak to prostě udělejte a uvidíte,jak z toho bude vykulenej. jasný,každýmu se může líbit něco jinýho,ale když se to nevyzkouší,tak nezjistíte,jestli je to zrovna pro něj dobrý nebo ne...

  • Zkoušela jsem ho dráždit zevně hlazením, jemným!! masírováním i jazykem a byl z toho celý paf :-)

  • Já jsem zase slyšela že když strčím chlapovi prst do zadku že se automaticky udělá, přítel tvrdí že je to pravda ale memáme odzkoušeno :-) Četla jsem že tim prstem TAM mam jemně jezdit a najdu něco jako tvar oříšku (BOD G) to masírovat a je hotovej :-) Ale mě osobně to příjde tak trochu ehm... nechutný :-)

  • nevim,jak to je,pokud má s prostatou problém. nejlepší asi bude to vyzkoušet a pak uvidíte. určitě se mu tim nemůže nic stát,ale aby to pro něj nebylo třeba nepříjemný...pak dej vědět,jak ste pochodili :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist