Blinkani u půlročního miminka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29935 11.1.2017 20:42

Holky zdravim.. nase mala bude mit za pár dni pul roku a je uz 2mesice na prikrmech. Kolem Vanoc to ještě bylo dobre..to si ublinkla da se rict jen po míčku obcas. Ted blinka o po zelenine.. ublinkava i hodinu po jídle. Papa ovoce dopoledne, na obed zeleninu, pak mlicko a vecer mlicko. Ted asi 14 dni ji davam do te dopolední přesnídávky piskot nebo ovesne vločky a davam ji obcas i večer nebo spis víc odpoledne nemlecnou kaši kam přidám cca 3 odmerky Um. Jinak mimo to jídlo co jsem psala papa ještě brzy rano a jednou v noci um. Cim to muže byt ze zase víc ublinkava? Snad nijaka alergie. Jinak je v pohodě.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mne napadá hlavně to, že toho má možná až moc na jídlo a bříško to nestiha trávit. Ty vločky davas v jake podobě? Kolik toho ovoce dáváš? Když se do toho dá piškot nebo vločky, je to to mnohem více syte.

  • Ahoj, možné je,že toho má trochu moc. Syn mi dělal to samé, takže jsem byla opatrnější, co se týče množství příkrmů a posléze manipulace s ním po jídle. Možná ti dává nějaký drobný signál, že už nechce a má plné bříško, ale i přesto si vezme ještě lžičku, dvě... Malý se mi taky zezačátku překrmoval, prostě jsem nekoukala na ten signál, že fakt už nee a je plný a pak mi to vracel zpátky hodinu dvě po. Teď měl střevní chřipku a to se naučil sebou házet na znameni, že opravdu už nesní ani špičku lžičky. První dva dny jsme jen kojila a posléze dala třeba jen oběd, další den i s večeří. Sice spapal vždycky jen půlku, ale teď vím, že né vždycky všechno do poslední lžičky sní a občas prostě na dně něco zbude. Piškot taky občas dáváme, mléčné a nemléčné kaše taky. Ty ředím přesnídávkou. Dalo by se říct, že to máme podobně jako vy.

  • Kromě toho ze muze byt prejedena... Me malej zacal cca v 6-7 mesich zvracet po vajicku (zloutku). Bylo to cca hodinu po jidle a byla to takova savle,uplne obloukem... Treba 3x hned za sebou, pekne velka davka na uklid... A zvracel jen tehdy, kdyz mel v prikrmu misto masa vejce. Tak predpokladam,ze takhle by se projevila alergie i na jiny druh potraviny.

  • dancewomen12.1.2017 6:30

    Přijde mi,ze toho jídla má moc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist