Blbé nálady o víkendech

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532370 28.1. 12:50

Nechápu to a nevím, jeslti to mám jenom já.
Vždycky když mám školu, tak už se moc těším na víkend jako každý jiný, ale pokaždé, opravdu pokaždé mám o víkendech asi ty nejhorší nálady. A je jedno, jeslti někdo doma je (to mám náladu horší) nebo jsem sama.
A vždycky když se mám na nic, tak pochopitelně nemám chuť něco dělat, ale já musím něco dělat a pokud nedělám svoje věci, které chci dělat, tak z toho mám deprese a chci se zabít.
Včera byla sobota a byla jsem pozvána na oslavu, bylo mi moc fajn, opravdu jsem si to užila. Potom jsem šla domů a a za několik minut jsem měla tak blbou náladu až jsem i brečela. Když jsem jenom pomyslela na zítřek, tak jsem hned měla chuť brečet. No a je dnešek a je mi úplně na hovno a pomyšlení, že musím dělat věci do školy a ty přijímačky, mám chuť se zabít.
Přemýšlela jsem o tom a asi mi nedělá dobře můj domov a lidé v domě. Ale musí tam být něco víc a já nevím co a to mě neskutečně deptá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Monika556522.4. 20:26

    Dobrý den, pokud máte špatnou náladu, tak nemusíte hned přemýšlet tolik negativně. Možná by bylo lepší zkusit změnit prostředí nebo najít nové zájmy a zaměřit se na sebe sama. Já, pokud se cítím špatně, tak pokaždé sáhnu po Krupa Kratom, který si kupuji na internetových stránkách https://www.adamkrupa.cz/. Po něm se dokonale uvolním a uklidním.

  • TatrankaZTater29.1. 8:40

    Kdysi jsem si něčím podobným taky prošla, protože jsem jezdila na víkend domů a s našima jsem neměla zase tak dobrý vztah, takže jsem se vlastně těšila zpět do školy. No, nakonec pomohlo definitivní odstěhování se. Navíc kamarádka si tenkrát zde https://www.svetrelaxu.cz/kategorie/bazeny-5/ koupila bazén, tak jsem chodila hodně k ní, abych doma trávila co nejméně času. Bohužel. Taková je realita.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist