Bílkoviny v moči a nález v krvi.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24576 8.4.2011 11:56

Ahoj holky,
právě mi přišly výsledky, protože jsem byla včera na testech.
V krvi mi našli nález, prý je to jen pozůstatek přechozené virózy.
V krvi mi našli bílkoviny. Mám strach, protože nevím o co jde.
Proč mi vlastně ty testy dělali. Protože jsem měla zvýšenou teplotu, několikrát mne opakovaně třeštila hlava, pocit, že budu zvracet, bledost, nezájem o jídlo, nechuť.
Nezažil to někdo z Vás?
Moc prosím o radu, nebo, co by to mohlo být, bolí mě ledviny, několikrát mne chytá křečově žaludek a slepé střevo, že se kolikrát ani nehnu a občas kolabuju. V noci vstanu, že mi je zle, jdu na záchod, posadím se a začnu se potit horkým potem, klepat se, škubat sebou, bolesti v břiše a když vstanu, tak se pak proberu na zemi, celá propocená a je mi strašná zima a klepu sebou. Co myslíte, že to je? Je mi 14let a tyto kolabsy za rok se mi staly 6krát a ty bolesti slepého střeva 3Krát, tak že jsem se nemohla hnout. Také mne chytá levé rameno.
Děkuju za pomoc.

V moči mi našli bílkoviny, ne v krvi.***

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky skus si zajit i na neurologii a vse DR rekni...muze to byt i nervoveho puvodu:-( treba zacinajici epilepsie...uplne tohle mel pritel jak mu to zacinalo...stalo se mu to po uraze hlavy a prednich zubu...ale muze to byt i vrizene... a az ted to vylezlo....:-( zajdi si tam:-) drzi palce:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist