Bílé flíčky na jazyku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43114 16.8.2011 18:40

Ahojda holky potřebovala bych poradit co mám malé dávat na takové bíle flíčky co ma na jazýčku už to máme na celém jazýčku asi to bude z mlíčka ale je něco na to aby to zmizlo co nejrychlejí??protože počitám stým že ji to také bolí bobiška malého..děkuji za odpovědi

Ahoj tak jsme včera byli u dr.nedalo mi to a máme teda moučnivku :( :( tak jsme dostali Nizoral.. davame ho na lžíčce jenýe mi ho včera celý z pusinky vyplivla..poradíte jak ji to dávat aby to rychle pomohlo???
Děkuji

Odpovědi správkyň témat

  • bílý povlak na jazýčku je normální. Nesmí to být samostatné flíčky a to hlavně na tvářičkách.. to je potom moučnivka. Pokud si nejsi jistá zajdi k mudr.

    Genciána už se používat na soor nesmí, je na to taková vodička...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je asi moučnivka, ne? Za nás se na to dávala genciánka, ale jak je to s ní teď to nevím. Způsobují to kvasinky, od pusinky se to přenáší na prso a furt dokola. Dudlíky je třeba vyvářet. A prso taky ošetřovat. Mimčům to nevadí, ale kvasinky jsou svinstvo, pak se to může rozšířit všude. Takže je třeba je hubit.
    Případně zajít za kožní ať vám na to něco dá.

  • Viděla bych to co nejdřív na doktora...

  • Ahojky přesně tohle jsme taky před nedávnem řešili a normálně jsem zašla do lékarny a prodali mi takovou vodičku na potírání, když řekneš,že máte moučnivku, tak ti ji prodají. Já jsem taky chtěla jít k lékaři, ale bylo to zrovna přes víkend a nám to zabralo a jak už bylo psáno vyvařovat dudlíky, a ošetřovat prsa.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist