Bezplenková metoda

Otázku položila: Bývalá uživatelka #20149 2.12.2012 18:20

Ahoj maminy, provádí tady některá se svým miminkem bezplenkovou komunikační metodu? Nejsem si jistá, jestli do toho půjdu, ale zajímá mě to. Jak vypozorovat ty správné signály, jak to dělat v noci atd. Malá bude mít 4 týdny...díky za každé info.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • duramura2.12.2012 18:55

    ahoj, ja sem zacala davat nad misku malou ve 2mesicich, ted je ji 10m a porad je to jen o poskytnutych prilezitostech - zadne signaly nepozoruji (uz sem tu na tohle tema pokladala dotazek). ale kdyz ji tam davam dostatecne casto, tak sme docela uspesne, jen nastalo nekolik obdobi (treba kdyz se zacala pretacet, plazit...) kdy curani do nocniku absolutne bojkotovala a vse slo do plenky (ale kamaradka ma tu samou zkusenost, proste asi deti nemaj na neco tak nepodstatneho jako je curani cas, kdyz objevuji svet kolem :-) )
    nicmene, i kdyz bez signalizace, tak sem spokojena, a zapojil se do toho i pritel. nasim cilem je hlavne vychytat kakani, je to jednodussi nez myt prdku ;-)
    jinak mala je v latkovce (zadny system minimalni pleny nevedem), v noci take, kdyz se ji chce, tak se poloprobudi a zacne sebou mlejt a pak to bud vychytame nebo holt prebalim do suche plenky.
    hlavne to nehrotime a sme moc spokojeni :P

  • Ahoj,
    já to s malou zkoušela od narození a šlo to jakžtakž do 4měsíců.. pak nám zůstalo jen kadění na nočník do 8 měsíců a pak najednou nic.. až teď mi začíná říkat- kaká (myslí tím čůrání, prdění a kakání), je jí 18měs.
    Signály nikdy žádné nedávala a nevadilo jí ležet v pokaděné nebo mokré plínce(a to ji látkuju..)
    Každopádně za zkoušku nic nedáš...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist