Bezdětnost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393552 22.6.2018 19:13

Tenhle text je pro ty, kteří děti nechtějí jako já. Jsi bezdětná? Nemáš ráda děti? Super, můžeš číst dál :) Tento text je hlavně pro ty ženy, které okolí jen otravuje s dětma. Píšu to taky proto, aby sis nemyslela, že jsi jedna z mála kdo děti nechce :) sama rozhodně nejsi..jsou nás hromady a všichni si rozumíme. To že děti nechceš je tvá volba..a nikdo ti ji brát nemůže. Nenech se přemluvit..jestli opravdu nechceš. Nejsi vůbec špatná..jsi jen ta, která je sama sebou a chceš být hlavně v životě štastná. Ti co ti budou nadávat..nebo tě budou odstrkovat jen proto, že nemáš děti..nevšímej si jich..usměj se a běž dál. Je to tvá volba a tvůj život. Užívej si tu svobodu naplno a vykašli se na ostatní s hloupýma kecama. Ten život je jen tvůj a nikdo ti do něho mluvit nemůže. Je jedno kolik je ti let..prostě jsi rozhodnutá a víš to jistě..že do budoucna děti nechceš. Smysl života nejsou děti, smysl života je být štastný. Jestli to tu čte nějaká mamina..řekněte..jste štastný, že máte děti ne? My jsme zase štastný, že děti nemáme, protože si chceme užívat svobody namísto vyměnování plínek, bolestivého porodu, nedostatečného spánku a starostí.

  • 20.03.2019 18:58:17 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • luckasim22.6.2018 19:16

    Znám takovou paní, která se takto rozhodla a na stará kolena toho lituje. Jelikož je sama...

    Výkřik do tmy... Pokud někdo děti nechce, 100pr nechodí na servery maminek.

  • A.t.i22.6.2018 19:32

    A dotaz spočívá v čem, když je to napsáno v poradně? Navíc mi přijde, že si sama za tím moc nestojíš, když to píšeš anonymně.

  • A otázka zní jak?
    Poradna slouží k pokládání dotazů, pokud chceš sdílet svůj názor (ať už je jakýkoliv), použij zápis v deníčku. Má to jednu zásadní nevýhodu - nejde se tam schovat za anonym :-P

  • Proč že je tu tenhle výkřik do tmy? Já myslím, že kdo děti chce, ten je chce a kdo nechce, ten je nechce a nepotřebuje proto své rozhodnutí žádnou podporu anonymu na netu.

  • samsonoh22.6.2018 23:03

    U tebe je pes zakopán mnohem hlouběji. Tvůj výkřik do tmy postrádá smysl. To je totiž stejné, jako bys na stránkách milovníků např. análního sexu (to mě jen tak napadlo) napsala, jak je to nechutné, hnusné a že jsou všichni zvrhlíci. Píšeš o odsuzování child free žen těmi s dětmi a vlastně celkově společností, ale uvědom si, že vlastně sama děláš to samé, akorát obráceně. A že child free ženy neustále otravuje okolí otázkami o dětech atd. a tobě to vadí? Tak proč otravuješ ty s tímto svým nedo-dotazem? To je jako když vegan/vegetarián podstrkuje svým masožravým kolegům to, jak je odporné jíst maso a proč to dělají... jsi čistokrevný pokrytec, jestli to skutečně myslíš vážně :-)

  • terryk23.6.2018 9:28

    A proč to píšeš na web, kam chodí hlavně mámy od dětí? A snad tu nikdo netvrdí, že děti jsou jediný smysl života nebo že bez nich nemůže být člověk šťastný? Ba tady z těch normálních ani nikdo bezdetnymi neopovrhuje. Myslím, že žiješ v bludu, bo jsi fakt nešťastná, když máš potřebu takhle se ventilovat.

  • Napis si tenhle text na web pro bezdetne. Tady pochopeni nenajdes.

  • Pokud jsi tak v pohodě, proč to sem vůbec píšeš? Spíš bych řekla, že moc v pořádku nebudeš a snažíš se to nějak ze sebe dostat. Když děti nechceš, tak je neměj, nevím kdo by tě měl nutit. PS: Každá žena, by od přírody přirozeně měla děti chtít. Tak to má být a to, že jsi sobec tady nemusíš vykřikovat.

  • petulinkaa1322.6.2018 21:41

    Tykraaaso, ty mas dost...sorry,ale hlavne s tebou by zadnej chlap deti ani nemel,nejsi v poradku....! kdyby si byla, nepotrebujes tady tohle psat jak nechces deti, ok. nechces, trvoje rozhonuti, ale uvedom si,ze tady moc pochopeni nenajdes,tady jsou zeny rady,ze se dockaji po letech snazeni i ve 40ti letech dvou //

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist