Berete hořčík??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179777 9.5.2018 21:35

Ahoj holky, je tady nekdo, kdo bere horcik? Pomohl vam pri stresu, unave, krecich, ....a pri vsem ostatnim, co slibuje? Byvam strasne moc nervozni, porad ve stresu a strasne me to brzdi. Psychykou to nejspis nebude, vse ok...tak jsem si rikala, jestli to nebude tim horcikem a zacla jsem ho brat. Tak jsem zvedava na vysledky. Mate s tim nekdo zkusenost?

  • 11.05.2018 18:43:00 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Beru ho teď 3 měsíce. Hodně jsem trpěla na křeče. Nejenom v lýtku v noci, ale mívala jsem křeč i v krku (zdvihač hlavy), hodně nepříjemný... nebo i v rukách. Unavená asi budu taky míň, předtím to bylo příšerný. Při stresu nevím, jestli mi pomohl. Letos maturuju a ten stres začal víc až po tom, co jsem ho začala brát, takže těžko říct. :D

  • Jannnie89.5.2018 21:44

    Já hořčík beru....už nějakou dobu a musím říct, že mi to pomáhá při PMS a taky mi tak nekolísá nálada, jsem víc v klidu. Na křeče moc netrpím, možná je to i díky hořčíku, ale za mě mi prospívá.

  • Beru ho jednou za cas, nejvic v zime, kdy me trapi krece ze zimy. Jestli ma vliv na psychiku netusim, to nepozoruju. Na unavu jsou nejlepsi B vitaminy (pangamin, Thiamin Leciva od Zentivy, Pivovarske kvasnice...)

  • Pokud Ho budes brat delsi dobu (3mesice a vic) poznas opravdu velky rozdil jak v unave, nalade, zmirni se ci uplne vymizjrkrece do svalu.

    Me osobne horcik dokaze i zastavit prichod migreny, sice me hlava boli dyl nez pri migrene kdy mam max po 2 dnech pokoj, ale nejsem schopna se o sebe absolutne postarat, natoz o deti... A pak mi pomaha i na deprese, ktery obcas mivam. Neberu ho pravidelne, ale proste vycitim kdy je treba s nim zas zacit a fakt pomaha

  • brávám hořčík na křeče, ale spíš nepravidelně. vybírám ten, který je v kombinaci s vitamínem B6. brávám ho já i dcera i před ms, kdy zmírnuje i u ms bolesti.
    na únavu jsem ho nezkoušela. ale např. při užívání HA se doporučuje hořčík užívat.

  • Heli2610.5.2018 8:40

    Beru ho už několik let a přijde mi, že
    lépe snáším stres a nemám už úzkosti.

  • Picolo30.8.2020 17:05

    ano, je nezbytný pro naše tělo a beru ho pravidelně

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist