Barvila jsem si vlasy, mám po celé hlavě strupy, které bolí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67616 28.9.2012 10:24

Ahoj holky.Predevciremjsem si barvila hlavu,pouzivam porad tu samou znacku garnier.Od vcerejska mam na hlave a hlavne za uchem boule,po hlave mam strupy a hrozne to boli,v noci jsem nemohla moc spat,protoze se na tom neda lezet.Myslite si,ze stim mam zajet na pohotovost?Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja bych asi sla...pokud te to boli hodne...a boule jsem teda po barveni na hlave nikdy nemela

  • To máš asi nějakou alergickou reakci? :-( Jak dlouho si tu barvu na hlavě měla? I kdyby o něco déle, než dle návodu, takhle spálit by tě to nemělo, to musí být jedině alergická reakce. Ale zajela bych s tím určitě. Nevím, co by ses tím ve vlasech dalo dělat a asi bych měla strach, aby se to nezhoršovalo.

  • Nevymyla jsi tu barvu špatně? Nebo nenechala ji na hlavě moc dlouho? Já si vlasy nebarvím, svědí mě po tom hlava. A nebo to může být nějaká alergická reakce. Být tebou určitě navštiv kožního, napíše ti nejspíš nějakou vodičku na vtírání do vlasů a bude po problému :)

  • Na pohotovosti bych neplasila. Mozna muzes v pondeli na kozni. Ale ja mam od porodu ten samy problem. Asi jsem precitlivela na barveni. Ale ony se tam udelaji hnisave bolaky, pak vyhnisaji, odpadne stroupek... a je vsechno v poradku. Uz jsem to tak mela nekolikrat a vzdycky to dopadlo v pohode.

  • To je divný, když používáš pořád stejnou značku barvy. Nebyla třeba prošlá ? Já bych k doktorovi zajela. Aspoň Ti na to něco dá, aby to nebolelo a mohla se vyspat.

  • Nejspíš to bude alergická reakce, každopádně bych s tím radši někam nešla aby se ti to třeba nezhoršilo!! :) Je jedno jestli tu barvu používáš pravidelně, alergie se na to může objevit kdykoliv. Pokaždé když si barvím vlasy já, tak se taky modlím ať se mi z toho nic nestane :D Člověk nikdy neví co se mu může z těch chemický hnusů stát :(

  • Jakou barvou -odstín ses barvila? Pokud blond,možná jsi alergická na peroxid a nebo celkově máš aloergickou reakci. Mě se už také párkrát stalo,že jsem měla malé stroupky na hlavě,ale za pár dní to bylo ok,hlavně NEŠKRÁBAT!
    Jinak značka Garnier je dobrá,jedna z nejlepších.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist