Barvení z hnědé na blonďatou ..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23193 8.3.2012 10:40

Ahojte holky:-). Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás tady šla z hnědé na blond. Moje přírodní vlásky jsou blond, věkem mi to ale hodně tmávlo, postupně jsem měla špinavý blond až to došlo k takovým světle hnědým..Pak jsem šla na blonďatý melír, asi po roce a pul, když jsem s tim nic nedělala, jsem na to hodila čokoládově hnědou, chytla dobře, ale po týdnu mi zase vylezly blondaté praminky a barva se mi ihned smyla a tEď mám ty vlasy tak nehezky tmavě rezavé..Řekla jsem si, že chci změnu a mamka mi řekla, že bych si mohla dát blond. Jenže nejlepší by to bylo asi melírováním, postupně, jenže já sem strašně netrpělivá, chci to už do přijímAček, které mám za necelé dva měsíce..myslíte, že to pro vlasy bude velky zahul když tu blond hodím na celou hlavu? mám totiž jemné vlasy hodně..nebudou mi pak třeba moc vypadávat nebo tak? Jestli mi někdo odpoví, tak předem děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na celou hned to nedělej budeš mít zrz tam kde byla hnědá. Taky sem to chtěla honem tak sem si nechala udělat melír a za necelí tři týdny znovu a už to bylo perfekt :-) . Na melír choď s matnou hlavou ať to ty vlasy tolik nepoškodí a kadeřnice ti i pradí jak a jinak po domácku to nezkoušej, věř mi úplně sem si tím zničila vlasy :-(

  • Ahojky. Jak to tak ctu,tak mame uplne stejne vlasy :-) Byvala jsem krasne svetle blondata,ale postupne mi to tmavlo,ze odrosty od meliru byly fakt hnusny. Tak jsem sla ke kadernici,kde mi rekla,ze melir je pro ty vlasy peknej zahul a to nejhorsi,co muze byt. Tak to jsem ji podekovala :D takze mi vlasy odbarvila a normalne mi vlasy nabarvila krasou vyraznou tmavsi blondatou, ktera nebude na odrostech tak znat a hodila mi tam naky preliv,ktery se postupne vymyva a vypadata to hezky. Co to zkusit stejne? a budes to mit hned :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist