Barvení vlasů - alergie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38066 30.8.2011 13:33

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na radu, pokud s tím některé z Vás třeba mají zkušenosti. :)
Barvila jsem si vlasy jak šamponem, tak normálně u kadeřnice a pokaždé jsem měla silnou alergickou reakci. Tak by mě zajímalo, jestly existují nějaké popř. dražší barvy na vlasy, které tolik chemikálii neobsahují, popř. pro alergiky. předem moc děkuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrý den,já sem kadeřnice a poradila bych vam bezperoxidove barvy od znacky GOLDWELL.Ceny barev jsou od 500 vis.

  • Mě napadá jen hena, ta by měla být přírodní... Nebo by bylo dobré zjistit na co máš alergii (ale nevim, jeslti to jde) a pak podle toho vybrat barvu třeba bez amoniaku a pod.

  • Ahoj,moje mamca ma taky alergii,ted v zari to bude rok,co kvuli ni skoro umrela...po 15min pusobeni barvy necitila nohy ruce,proste hruza,sakra stesti,ze dokazala vytocit tel.c sve kamaradky,posledni volane cislo a ta zavolala zachranku!!!Barvy se cca uz pres 20let,vzdycky se jen malinko osypala na krku,ale tak silna reakce az posledne,takze si opravdu nezahravej a neriskuj.Mamka skousela vsechny barvy,ale testuje jen na kuzi,ale po vsech so osype,i po henne az na ten sampon v sacku,v kaufu ho myslim kupuje.

  • full.avl30.8.2011 18:38

    http://www.henna.eu/ a stojí kolem 50kč. Jen se musíš naučit jí připravoat :) ale je nejlepší barvení hennou neničí vlasy ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist