Barvení vlasů - Palette color shampoo

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35092 30.8.2011 12:00

chtěla bych se zeptat ohledně barvení vlasů palette color shampoo.
mám vlasy středně plavé , možná místy trochu světlejší a teď se chystám přebarvit na oříškově hnědou.
skutečně se mi barva ÚPLNĚ vymyje po 24 umytích ? četla jsem různé diskuze a tmavší odstíny někomu vůbec vymýt nejdou nebo se mu vlasy nikdy nevrátily do původnío odstínu. nikdy jsem si vlasy nebarvila a moje přirozená barva mi vyhovuje , ale chtěla bych zkusit hnědou , ale bojím se i proto , že mě známá varovala , protože ona sama používá stejnou barvu , jen tmavší odstín , a musí si to nechávat odrůst pokud se jí chce zbavit.
děkuju za odpověď. :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě se šampon nikdy nevymyl, odrůstal mi jako barva.

  • ahoj, taky se priklanim k tomu ze zrovna tyto palete sampony jsou jako barva, uz se nevymyji , odrustaji ... a barevny vysledek je vzdy tmavsi nez cekas, takze pozor i na to... jinak jsou dobre :-))) mam s nema dlouhou zkusenost a i kadernice mi rikala , kdyz jsem pak chtela zesvetlit, ze jestli jsem je barvila sampony palete tak to nepujde, ze jsou hodne agresivni...

  • Mám světle hnědá vlasy. Roky se barvím tímto šamponem. Opravdu se částečně vymyje, ale rozhodně ne úplně. Když se obarvím odstínem kaštanově hnědý, na mé vlasy to chytne takřka do černa. Vymyje se do tmavěhnědé. Mám vlasy skoro do pasu, takže to stále dobarvuji. Kdybych to chtěla nechat odrůst a nestříhat se, musela bych čekat tak do čtyřiceti :o) Ale mně se ta tmavá barva líbí. Takže pokud si se svojí barvou spokojená, neměň ji. Pak bys to asi opravdu musela nechat odrůst, kdybyse se k ní chtěla vrátit. Vím, že kdysi se kamarádka barvila Henou a ta se jí skoro vymyla, ale nevím, jestli to ještě dnes existuje. Pokud se však jedná o stejný druh šamponu, který používám já, a myslím si, že jedná, úplně se ho nezbavíš. Řekla bych, že se ho nezbavší ani z poloviny.

  • Palette se nevymývá a celkově je tahle "vyhlášená" značka pěkná sračka :D :) hrozně ničí vlasy a potvrdila mi to i kadeřnice. Já používám Lóreál casting, je to také šampon a neničí vlasy, používám ho už dlouho a jsem naprosto spokojená, vymývá se, ale nikdy se nevymyje úplně. Jiné šampóny se ale neprodávají.

  • Verousek8930.8.2011 12:30

    Já s tímto šamponem mám také docela velké zkušenosti a jak praví holky, šampon spíše odrůstá. U mě je to teda tak, že se mi šampon trochu vymyje, ale aby se dostal úplně pryč, tak musím počkat, až vlasy odrostou. Občas se mi stane, že jak se šampon vymývá, tak mi pak vlasy hrají všema barvama :D Ale nevadí mi to, naopak se mi to líbí. Jo a dávej si pozor, radši si zvol světlejší odstín, protože barvy chytají hodně do tmava, já kupovala kaštanové barvy a většinou mi to chytlo až s nádechem do černa a postupně se mi to vymylo do požadované kaštanové. Jinak já jsem s palette velmi spokojená, používala jsem je vždy a nikdy jsem vlasy zničené neměla a dát po tmavém odstínu šamponu světlejší odstín mi také nikdy nedělalo problém :) Já mám spíš problém, že tmavý odstín chytne hodně, ale světlejší odstín mi chytne v pořádku.

  • Ahojky, mě se šampón rozhodně nevymyl úplně. Jsem přírodní blondýnka a mám dlouhé vlasy, tak jsem chtěla zkusit dát tmavě hnědou barvu do vlasů, že se to časem vymyje. Chyba lávky. Barva se pomalu vymývala sice, ale postupně jsem měla světlehnědou, zrzavou a nakonec takovou jakoby medovou barvu. Ještě teďka po roce vidím na odrostech barevný přechod.

  • Ahojky, palete používám taky dlouho, je fakt jak bylo řečeno že pokud se dá šampon na již nabarvené vlasy stejnou barvou, chytne do tmavější, ale na odrosty chytne tak jak by měla jen o trošku tmavěji, ale postupně se vymyje, ale ne úplně spíše odrůsta. Zkoušela jsem jiné barvy, šapmony i Casting od Loreal, ale nedocílila jsem barvy jaké jsem chtěla, u palete se mi líbí že to chytá do tmavší , používám Kaštan, takže odlesky do červena. To že je trošku tmavší mi spíše vyhovuje :-) když jsem zkoušla světlejší v tom jsem se necitila. A zničené vlasy taky nemám, tomu bych moc nevěřila, ano pokud si někdo barví hlavu každý měsíc a dava si to opět na celou délku vlasů..ale pokud je to jedenkrát za 6 týdnů a odrosty, a třeba jednou za půl roku opět na celou hlavu aby se barva vlasů oživila tak se rozhodně neničí. Každému vyhovuje něco jiného, mi vyhovuje to že dlouho vydrží a nemusím si jí dávat často :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist