Barvené vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25991 18.4.2011 9:48

Ahoj holky ,nedávno jsem si barvila vlasy,barvička chytla,ale teď jsou značně vidět odrosty,chtěla bych,už svojí přírodní barvu,myslíte,že je nějáký přípravek na úplné odbarvení,že barva sleze hned.. a nebo nějáké jiné , že se to postupně bude odumývat a barva bude slézat rychleji?Děkuji za odpovědi :)

Děkuji za rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím, jestli něco takovýho existuje, ale před x lety jsem tohle řešila taky. Nabarvila jsem si vlasy barvou, která je hodně podobná mé přírodní barvě, samozřejmě že to bylo poznat, ale ne tak moc. Taky jsem použila tmavší barvu, protože časem zesvětlala. Už to jsou cca 2 roky a barevné mám pouze konečky (vlasy mám tak po prsa), chtělo to jen vydržet.

  • Nejsem si jistá, ale myslím, že kadeřnice mají nějaký přípravek na "sundání" barvy, jen nevím jak je to finančně :/ Doma bych to radši nezkoušela, radši kup barvu podobnou tvé přírodní a pak už si vlasy dál nebarvi

  • Kadernicka ma taky pripravok ktory ti vrati tvoju farbu vlasov(cena je asi 70eur).Da sa to kupit aj v obchode.Ja zijem v Irsku a mam s takym pripravkom skusenost a funguje.Da sa kupit normalne v lekarni a stoji 12eur.Dokonca neobsahuje ziaden peroxid a vlasy vobec nenici.Ja mam svoje vlasy blond a nafarbila som si ich na tmavu hnedu a vobec to neslo dole.Po pouziti toho pripravku mam vlasy zas blond:) skus pozriet toto video.Presne tento odstranovac som mala.

  • Já myslím, že moc takových věcí neexistuje :) to se radši nebarvit...protože odrůsty jsou vždycky a vypadá to hrozně. Jen mě napadají takové ty šampóny od Palette třeba...to se po 20ti umytích smyje a budeš si to dělat těma šampónama do té doby, než Ti vlasy odrostou úplně :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist