Barva na vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31541 21.8.2011 12:47

Neznáte nějaké barvy (tmavé odstíny) aby vydrželi na vlasech dlouho a jen tak se nesmyly (nemyslím odrosty, ty budou za chvíli to je mi jasný :D). Nejlépe bez amoniaku. A ještě jedna prosba ohledně barev, které barvy (světlí odstín, pouze na melír) chytnou na tmavé vlasy? (Jednou jsem si dávala melír ale chytli mi jenom vlasy co byly už odrostlé a chytla mi půlka hlavy :D Říkala jsem si sláva černé barvě tehdy :D) Děkuju moc za rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S těma barvama ti neporadim, podle mě musíš sama zjistit jaká barva ti drží, mě se nevymeje ani šampon...Ale ty melíry...tmavý vlasy se musí odbarvit, bud do odstínu, který chceš, nebo co nejvíc a pak to ještě přebarvit jinou barvou. Odbarvovač jsem si dala na vlasy jednou a už bych to neudělala, příšerně se mi zničily, ale ted už je to naštěstí ok, protože jsem si je stejně chtěla ostřihat na krátko. Ale jak řikám, znovu bych to na hlavu nedala.

  • ahojky já může za sebe vřele doporučit barvy L'Oreal Excell 10 a nebo přelivy Casting od stejné značky...Já teda začla na barvě a pak když jsem u sestry, která používala jen šampon, viděla, že vydrží výrazné stejně jako ta moje barva, tak jsem přešla na Casting a aspoň si tolik neničím vlasy ;-) jinak výběr odstínů mají krásný...já mám kaštanovou a hází mi na sluníčku odlesky do hnědofialova, což je ideální....červené nádechy nemusím ;-)

  • Verousek8921.8.2011 13:33

    Já mám ráda Palette 10 min. color, Palette Deluxe nebo L´Oreal Casting Creme Gloss.

  • Majik21.8.2011 14:10

    Ahoj ja si barvím vlasy garnier barvami a za nic bych menenila, prestim jsem pouzivala pallete a pekne mi to ty vlasyposkodilo. Jo kdyby jsi chtela svetle meliry tak by se ty tve tmave vlasy nejdriv museli odbravit a pak teprve nabarvit na svetlo ale to pry hdone skodi vlasum. Na tmave vlasy svetle hodne spatne chytaji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist