Baňkování proti celulitidě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35827 22.5.2013 14:33

Holky, ráda bych získala nějaké info ohledně baňkování. Jsem 11 měsíců po porodu, stále mám 8kg nahoře, vše je ochablé, o celulitidě ani nemluvím a nechce to jít dolů. Ráda bych zkusila baňkování, ale nerada bych zbytečně vyhodila peníze. Máte s tím někdo zkušenost? pomáhá to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vem raději prcka do golfek a choď denně na dlouhé procházky, můžeš nazout i kolečkové brusle. Nic tě to nebude stát a bude to mít větší účinek. Bohužel, nic lepšího než sport zatím nikdo na zpevnění nevymyslel. A plavání také pomáhá. A máš-li někoho, kdo ti šounta pohlídá, tak choď běhat, to dělá parádní figuru a krásně čistí hlavu ;-)

  • moje známá v práci na to chodila. Měla po tom velké modřiny, které nebyli vůbec ale vůbec pěkné a nebyl vidět jediný rozdíl a chodila tam docela dlouho. Řekli jsme ji ať se na to vyprdne a jde si zacvičit. Takže za mě stejně tak pohyb a pohyb a pohyb. A upravit stravu a pitný režim taky není špatné!

  • Sarah1422.5.2013 19:59

    Baňkování je vhodné pokud potřebuješ uvolnit svaly, vytáhnout z těla toxiny, které se tam za roky usadily, ať už z prášků, které jsi zobala (nejen HA) nebo z jídla apod. Ale na to, že bys po tom zhubla, na to to tedy opravdu není. Nefunguje to tak, že si lehneš na lehátko a masér tě zbaví přebytečných kil. Navíc, nejde v tomto případě o baňkování jako takové, ale baňkovou masáž. Samozřejmě, že kůže po pravidelném chození, je pružnější a lehce proti pomeračovce pomáhá, ale kila to neodsává :-( Spíš zkus ten sport a masáže si k tomu občas dopřej, stačí i klasická, krásně se zregeneruješ a uvolníš...a hlavně, vypneš mozek a budeš jak znovuzrozená

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist