Balzám na vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 11.3.2011 16:51

Mám jemné vlnité vlasy, se sklony ke krepatosti. Nevíte náhodou o nějakém výborném balzámu na vlasy, kondicionéru či masce, které mi od krepacení pomohou ? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl11.3.2011 18:35

    Ahoj, já můžu jedině doporučit GESTIL-WONDER Regenerační zábalový vlasový krém z býčích žláz :) je výborný. :) stojí 275 Kč nebo 150 podle toho jak velký si kupuješ, já si minule nakoupila zásoby na půl roku, možná na rok :D Používají ho v kadeřnictví takže i tam se dá koupit, i když je fakt, že nevím jak u vás (nevím kde bydlíš) ale u nás ho prodávají v pohodě. A kdybych na netu nenašla akci, že prodávali 6 kusu za 700 tak bych si je ani nekupovala, ale byla to výhodná koupě, a když vím, že pomáhá, tak jsem do toho šla. :)

  • souhlasím, nejlepší věc co znám byčí žlázy , na nic lepšího jsem ještě nenarazila a to jsem kadeřnice a vyzkoušela jsem fůru přípravků !!!! :-)

  • ahojky, tak to jsme na tom dvě, mám taky jemné vlasy, tak já si je už třeba nebarvím a kadeřnice mi je pochválila, že se hodně zlepšily.. jinač balzámy, ani kondicionery nepoužívám, jelikož alespon mně ještě více zjemní, ale co mohu doporučit a někdo už to tady psal, tak masku z byčích žláz. jemné vlasy jsou na prd, že? já když si je nějak neupravím, tak to vypadá, že mám vlasů málo, přitom kadeřnice mi tvrdí, že řitké vlasy rozhodně nemám...

  • já bych zašla ke kadařnici.. oni mají většinou lepší výrobky a hlavně doporuči

  • Z avonu maska pro krepavé nebo silně zkažené vlasy. :) Nevěřím, že by ti nepomohla. :)

  • Ahojky, ja si jednou měsíčně dělám hodinovy zábal z kokosoveho oleje, od te doby to nemam krepate a dokonce i krasne leskle. Můžu jenom doporucit,ale jenom 100% centni, ne nejaky redeny. A taky si tim nekdy namazu i telo,je to super.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist