Balí mě nebo ...?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80805 14.9.2013 12:52

Ahoj :)...Dostala jsem se do takové neštastné situace..Jsem studentka mám 16 roků a jelikož za svůj krátký život jsem ještě moc kluků neměla ,v tomhle oboru se chovám tka nějak neohrabaně..Do třídy chodí jeden kluk,s který mse známe docela dlouhou dobu...A na začátk uroku mi napsal na skypu(Musím podotknout,že jsem si s ním vždycky psala jen o učení nebo,když něco potřeboval)A věta končila..Sweat dream...Trochu jsme byla z toho mimo a třetí den napsat také...A zase to uknčil sweat dream...Táhne se to už asi 2 týdny..A Ve škole dělá ,jakoby nic..A po skypu toto ...Porsím pomoc...Comám dělat(Líbí se mi,ráda bych mu i napsala já ,ne jenom on,ale nechci ,aby to byl trapný rozhovor,když ke mě nic necítí)Každopádně ty 2 týdny mě,aspoň tedy po skypu nabaloval,ve škole to taky tey nevypadlo a teď nevím co dál..:/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj :) Z toho cos napsala se nedá moc zjistit jak to onen chlapec asi myslí. Určitě bych nic závratnýho nevymýšlela, prostě bych být tebou třeba pár týdnů počkala jak se to vyvrbí, třeba začne něco naznačovat on sám. Napsat mu můžeš úplně v klidu, třeba se ho jenom na něco zeptej, skvělý je, že máte společnou školu, tudíž témat si můžeš navymýšlet milion. :)

  • pluhym15.9.2013 11:34

    Podle mě je nejlepší příma komunikace bez internetu..Přes skype se dá spoustu věcí překroutit, jednoduše napsat, nevidíš toho druhého, nevíš, jak se tváří a tak..prostě chybí řeč těla, která ti podle mě řekne nejvíc, jestli má zájem nebo ne. Takže bych se být tebou snažila navázat hlavně normální komunikaci ve škole (nejdřív třeba o škole, pak o volným čase atd.) a uvidíš, jak se na tebe kuká, jak se na tebe usmívá a z toho poznáš nejvíc..Snad to může potom přejít i v nějaký to randíčko. Prostě podle mě není nad přirozenou komunikaci bez netu ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist