Avent lahve

Otázku položila: Xzipp 26.3.2017 22:25

Už si přioadam jako blbec ale holky pomoc.Koupily jsme Avent láhve 1+ když nachystám mlíko a otočím vzhůru nohama tak tónů dudliku kape tak začnu to cisilko z lahvičky se uvolní vzduch a po převrácení ok ale jakmile malý začne pít tak mu to teče tak že se topí a tak jsem koupila savicky 0+ a je to úplně to samý:( mám s lahví něco špatně??

  • 27.03.2017 17:03:27 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marketaj27.3.2017 8:11

    S aventem jsme takovýto nemeli problem, ale druhy syn nevedel co delat (je kojeny) a flasku jsme chteli jako nouzove krmeni, kdyz nejsem v dosahu. Nejdriv mu tekla voda jak to kousal a pak mu to teklo ven, protoze nepolykal. Naucil se to behem 14 dnu a stejne s tim casto blbne.

  • sono227.3.2017 13:33

    Nemáme taký problém parkrat malá fľašu dostala skôr na začiatku ale príde mi, že sú lepšie fľaše. Čo ja viem? Ten dudel mi príde taký hrubý. Dávala som jej skôr latexový čo som mala fľašku Z porodnice je taký ploský. Fľaše mam lebo mam odsávačku. Ináč keď budem už kŕmiť asi kúpim fľaše iné. Anti kolik sú už skoro všetky. Príde mi neprijemne piť Z toho. Aj cumel avent, mam je taký hrubý malú Z toho naťahuje. Má radšej také tie zrezané cumle.
    Ono aj z fľaše treba vedieť piť.

  • Marlena27.3.2017 14:34

    My jsme dlouho hledali flašku, která by synovi seděla. Jediné, které byl ochoten vzít do pusy, byly právě Avent natural. Nemám s nimi teda problém a jsem za ně ráda. Zkuste ji dceři dát vleže na boku. Nepoteče jí to tak rychle a i kdyby měla plnou pusinku, tak se vám nezalkne tak snadno. Prostě bych se vyvarovala toho, aby pila vleže na zádech. To jí možná nateče do pusy moc a neví si s tím rady. Nebo ji krmte v náručí, ale zase aby nezakláněla hlavu. Prostě ten tok korigujte polohou hlavičky.

  • dzusinka28.3.2017 10:21

    Zkusila bych ho dát do sedátka nakloněného. Jak je starý? Pokud už třeba 6 měsíců, bude schopný si lahev držet sám a po čase pochopí, že pokud nedrží, tak se nenají. Malá takhle pije vodu, dám jí flašku od mam, ona nejdřív nechápala co s tím, pak jsem jí dala do pusinky a ona jak se snaží všechno chytat, tak jsem pustila, když to sama chytla. Když jí to vypadlo, podala jsem zpátky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 494 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist