Autoškola - testy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410530 16.7.2020 20:34

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste se učily na testy teorie v autoškole? 25. července mám zkoušky a prostě vůbec nevím jakým stylem se to mám učit. Jelikož těch otázek je přes 800, tak se mám zkrátka na každou učit zvlášť nebo mám dělat testy? Já prostě vůbec neví jakým stylem bych se to měla učit a zapamatovala bych si to. Jak jste to tedy dělaly vy? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • OveckaVeru16.7.2020 22:04

    Kdyz jsem delala ridicak na traktor a auto, delala jsem jen testy. Ted jsem po letech delala ridicak na motorku a co si budem povidat, clovek uz je zkazeny provozem :-D ale stacilo vicemene precist knizku autoskoly, i pri diteti sem to zvladla behem par dnu po vecerech a pak uz jen trénovat testy. Doporucuju precist knizku.

  • Lenka99716.7.2020 20:44

    Dělala jsem dokola testy a naučila jsem se povinnou výbavu, co dělat před tím než se nasedne auto......

  • Ja mesic lezela v testech. Delala jsem je s takovou tou cervenou pruhlednou kartickou, ktera schova spravnou odpoved. Ucila jsem se to kazde odpoledne a nakonec jsem se to naucila tak dobre, ze kdyz jsem videla prvni otazku, uz jsem vedela, ktere budou dalsi.
    A osvedcilo se mi pravidlo, ze ty nejdelsi odpovedi vetsinou byvaji ty spravne..
    Ale uz je to mnoho let, nevim, jak jsou odpovedi dane dnes..

  • Dělat testy, testy, testy, resp otazky .A pěkně popořadě všechny otázky. Dcera zkoušela online testy a nakonec naostro mela otazky, ktere v tech online vůbec nedostala. Takže pak presla na system vsechny otazky a mela za temer plny počet bodu.

  • Nám říkali, hlavně nedělejte testy. ;) Může se tam objevit cokoliv. Já jsem si přečetla knížku, ale většinu jsem věděla dávno předtím. Testy jsem si dělala občas, abych věděla, co mi nejde. Je nesmysl se učit otázky, musíš to vědět všechno hodně dobře, jinak budeš na hovno řidič. ;) Resp. nebudeš řidič, ale jenom držitel řidičáku a to je průser. Takový ohrožujou sebe i ostatní.

  • sono218.7.2020 21:32

    Prečítala knihu a robila si potom testy z ktorých sme mali písať testy kým som ich nerobila bez chyby.
    Brala som to veľmi vážne a urobila na plný počet.

  • donalabuznice31.5.2023 23:46

    Například zapamatovat si povinnou výbavu není žádná sranda, obzvlášť když se ty položky v ní skoro každý rok mění :D naštěstí je na https://kralmotoru.cz/media/povinna-vybava-osobniho-automobilu moc pěkný přehledný seznam a podle něj jsem se to k testům naučila.

  • koliaska10529.6.2022 18:57

    Upřímně já ani nevím jak se mi tu autoškolu podařilo zvládnout. Dělala jsem ji hned v 18, ale s autem jsem skoro 10 let nejezdila. A za tu dobu toho hodně člověk zapomene. Já například zjistila, že mi dělají problém značky, které jsem dřív znala. Naštěstí se mi to ale povedlo doučit. Na https://www.dopravniznaceni.com/ mají docela užitečný článek s radami jak si značky zapamatovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist