Autosedačka Britax Römer Kidfix

Otázku položila: Anonymní uživatelka #255468 5.11.2018 23:47

Holky, máte některá zkušenost s autosedačku od Britax Römer Kidfix? Za které bezpečnostní prvky jste si připlatili a jak jste s tím spokojené?
Mladší nám už vyrůstá z vajíčka, tak je na čase staršímu koupit větší sedačku a tu jeho dát mladšímu. Momentálně má sedačku Safefix Plus a jsme naprosto spokojeni, proto chci zůstat u této značky. Jenže teď přemýšlím, kterou z variant Kidfix vybrat. Stopro chci XP-PAD na držení pásu u krku. No a teď mě zajímá, jestli máte také SecureGuard na držení pásu přes břicho. Na jednu stranu si říkám, že je to asi dobré, ale na druhou mi to přijde nepohodlné, když tam má být až do 12 let (teď bude mít teda 4 a má 16 kg). Manžel říká, že na to mám kašlat, že ho to bude tlačit do kulek :D a to už jsem si říkala, že to vezmu i s tím. SICT na ochranu proti bočnímu nárazu asi vynechám. Někde jsem i četla, že to pak překáží, těm co by případně seděli vedle.
Budu ráda za každou zkušenost. Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych naopak ochranu kvůli bočnímu nárazu dala a vyprdla byhc se na pás. Nevím, jaké máte auto, ale pokud nemáte vzadu 3 plnohodnotá samostatná sedadla, tak mezi dvě autosedačky se třetí dospělý už stejně nenacpe, maximálně na krátký přejezd. A ta ochrana proti nárazu z boku je stejně na straně blíž dvěřím (spon my to tak máme na cybexu)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist