Atopický ekzém

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41564 23.6.2013 19:26

Ahojky holky a maminy.
Jsem v 10 tt a neuvěřitelně se mi rozjel ekzém. To, že vypadám jako zombík mi nevadí, ale mít tak bolestivou věc na rukou a obličeji mě zabíjí. Myslela jsem si, že mám alergii na kočku, i když mne ekzém trápí od dětství, ale oči jsem nikdy nateklé neměla, ale kočka šla z domu a mám to stále, tak opravdu nevím. Prosím o rady či Vaše zkušenosti co zabírá???? Moje dermatoložka mi zakázala veškeré kortikoidové masti (předepsala mi akorát Lipobase, ale to je jak indulona), neboť jsem před 7 měsíci podstoupila potrat, takže nechce riskovat, aby druhé mimi bylo nějak postižené. Nezabírá lnicová mást, kanabisová mast, indulona, Dermalex, Mixa prostě nic. Prosíímmm akutně o radu, třeba nějaká babská metoda zabírá.

Moc díky všem, Už si opravdu nevím rady.

Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • duramura24.6.2013 9:19

    me min tehu trapilo to same, kortikoidum sem se obloukem vyhybala...no, a nic jineho (a ze sem toho vyzkousela) nezabralo :( jen sem se trapila. pak se mi to nechtelo mazat svinstvem ani behem kojeni. jenze "zalecila" sem to vazne az pak kortikoidy.
    ted sem tehu podruhe, kdyz to prekroci unosnou mez, tak se proste maznu, po konzultaci s kozarkou (plus me znalosti) - k miminu se tahle lokalni aplikace (mam to na rukou) nemuze vubec dostat ;-)

  • Mám ten samý problém. Atopický exém už od třech měsíců....už jsem toho vyzkoušela hromadu a pořád dokola kortikoidy...až jsem šla jednou do lékárny kde mně lékárnice poradila Neutrogenu...obyčejnou neparfemovanou a opravdu moc moc pomohla :-)

  • Babská metoda, to nevím teda, ale mě vždycky pomáhá konopný krém Atopos z Cannadermu, obsahuje kromě konopného oleje taky panthenol, který fajně zvláční pokožku, takže pokožka je hydratovaná a hlavně vůbec nesvědí, takže se už po pár dnech užívání přestaneš i škrábat. Seženeš normálně v lékárně

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist