Asi úsměvná otázka....

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36237 11.2.2011 19:35

Ahoj holky.
Když se snažíte o mimi...
Přítel vyvrcholí, co pak, když nechci dělat stojky apod..
Když chvilku ležím a pak jdu na záchod tak stejně toho ze mě někdy dost vyteče.
Myslíte že i přesto se některé ty spermijky dají na svojí cestu??
Že všechny neveme gravitace :-) :-)
:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To víš, že to stačí. Na mimčo stačí jedna. Já nikdy žádný zvláštní polohy po sexu nezaujímala a jsem těhotná potřetí. Zkus si ale něco přečíst o prstíčkové metodě, tak tomu ještě pomůžeš.

  • Kočko, vem si, kolik holek otěhotní náhodou, takže asi nedělaly po sexu stojku :) Ty spermijky se hned po výstřiku vydají na správnou cestu. Pokud je nějaký problém s kvalitou, počtem, pohyblivostí spermií, tak pak je skutečně na místě nějakou dobu zůstat vleže, aby se tomu trochu pomohlo a zvýšila se pravděpodobnost, že se tam ti šampioni dostanou :)

  • určitě ta prstíčková metoda-tou se nic nezkazí, pak můžeš ještě zaonanovat a vyvolat si další vcucávací vztahy :-), a pak, některým ženám třeba stojka vůbec nepomůže, pro některé (s opačně zakloněnou dělohou) se uvádí vhodná poloha leh na břiše..Každopádně se mi zdá, že v době, kdy je žena připravena spermijky přijmout a ovuluje, tak toho z ní vyteče minimum, jestli vůbec, ale zas tolik možností jsem neměla to vyzkoušet, takže jsem pojala jen takový pocit:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist