Asi uplna hloupost ale.....

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25539 16.9.2011 15:44

Ahoj holky,
asi vam to bude pripadat uplne ujete ale..... mam 4 mesicni holcicku kdyz je v kocarku tak se neustale diva na boudu (zevnitr) a "povida" tam nekomu. Obcas se i usmiva. Prijde mi, jako by tam na "nekoho" koukala. Vim je to ujete ale delali nebo delaji to vase mimca taky???
Dekuju moc za odpovedi doufam, ze si o mne nebudete myslet ze jsem blazen :-).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Malé děti prý můžou vidět duchy našich blízkých. Od sestřenky známá jak byla malá prý viděla svojeho dědu (sestřence to vykládala mamča od té její známé), ale nevím co je na mom pravdy :)

  • Toto mi dělaly obě holky. Dávala jsem je do stínu pod stromy a oni sledovaly lupínky a chechtaly se na ně :-D

  • Tak náš mladej dělá úplně to samé - v autosedačce je malý návod na použití, ten má přečtený snad ze všech směrů a v kočáru také "štronzo" sleduje jeden bod, který mu nikdo nesmí brát (nic tam není, koukám při každé cestě kočárem)

  • Minci16.9.2011 17:33

    Já už jsem o tom hodně slyšela a přikláním se k JanceO. Děti ještě nezdratily duchovní schopnosti,které jsme si my dospělí "zavřeli" během svého vývoje. Takže úplně klidně si mimčo může povídat s duchem, andělem a pod. A nebojte, není to nebezpečné . Jen děťátko zkrátka vidí nebo vnímá věci,které my (už) ne ;)

  • To dělají snad všechny děti neboj.Také jsem je dávala pod stromy a pozorovala,jak se náramně baví a smějí se.Bylo to hezké.Ráda na to vzpomínám.Máš normální miminko ...A duchové,? CHi na to moc zas já nevěřím.:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 609 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist