Asi to tam je

Otázku položila: Bývalá uživatelka #206762 17.11.2020 19:21

Ahoj, jsem poslední dobou hrozně zmatená. Je tady jeden kluk (o skoro 3 roky mladší), uhání mě už 4 roky určitě. Odmítla jsem ho mnohokrát. Teď ale nastal zlom. Vždy jsem cítila, že ho mám ráda, ale bála jsem se a brala ho spíš jako mladšího bráchu (známe se od malička). Říkávala jsem, že nikdy mladšího nechci (u jednoho jsem si opravdu naběhla). Ale teď tam něco cítím, když se mě dotkne, když se mnou mluví. Mám mu dát najevo mojí náklonost, nebo od toho upustit? Připadám si jako puberťačka. Nevím jestli nějak pomůžete, vím že to je vše na mě, ale co by jste dělaly na mém místě vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jde o to, jak to cítíš. Já bych na mém místě radši někoho staršího nebo aspoň stejně starýho. Bála bych se totiž, že by některé věci nepochopil ,,že je na ně moc mladej". Ale jde o to jak to cítíš ty. Ať už se rozhodnete jakkoliv, držím palce:-)

  • Ahooj, mám o 2 roky mladšího, úžasného a velmi vyspělého přítele (na jeho věk, má 23) a nemůžu být šťastnější a spokojenější. Jasně, má své chyby, jako každý, ale od začátku našeho vztahu jsem o tom věkovém rozdílu nepřemýšlela, řídila jsem se city a intuicí a jsem za to moc ráda 😊

  • Záleží kolik ti je. Pokud ti je 20 a mu 17, tak je to hodně risk a nesla bych do toho. Pokud ti je ale třeba 30 tak je to o něčem jiném :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist