Asi jsem už opravdu hloupá :/

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42529 14.1.2013 16:27

Ahoj holky, prosím potřebovala bych trošku poradit, nebo možná jenom podpořit.
Před nějakou dobou se mě stala taková příhoda, že mi jeden chlápek dal pusu, ale nebylo to jakože přátelský a tak, ale fakt jako kdyby "úchyl" vím, že to není nějak hrozné, ale tehdy mi bylo 13 a byl to pro mě dost velký šok a strach. Později 17 jsem měla přítele, ale věděla jsem, že to nepůjde, moc jsme se nevídali, protože jsem nechtěla, tak jsem to ukončila, asi za dva měsíce jsem si našla jiného, znali jsme se 2 měsíce a pak spolu začali chodit (letos o Vánocích) jsem instruktorka na horách, tak se za mnou přijel podívat a přespal přes noc, chtěl se líbat (zatím nic víc) a já nevím, ale měla jsem takové divné pocity, nevím, jestli to může být tím dřívějším, je to můj první pořádnější kluk (s minulým jsme se za ty 2 měsíce viděli tak 3x), mám ho strašně ráda, není dokonalej, ale je hodnej milej, áme podobný zájmy, dokonalej není nikdo, ale nevím, co z těma poocitama, nechtěla jsem to s ním moc rozebírat, ale asi bych mu měla něco naznačit, aby věděl proč chci jen malinko. Nebo co si o tom myslíte, čím můžou být způsobeny ty divné pocity, může to být i to, že je to něco pěkného, ale jelikož to zažívám poprvé tak to moc dobře nerozeznám? Já se hlavně bojím, abych neměla v hlavě blok. :-( Prosím moc poraďte mi, co si o tom myslíte, nějaké vaše názory, rady, za všechno budu moc vděčná. Děkuju moc :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hojky, já když se líbala se svým klukem, tak to pro mě bylo tak nové a takové divné, až mi z toho bylo blbě od žaludku, prostě nervozita, ale musíš rozlišit, zda ti to není vyloženě nepříjemné, a jak píše nani77, tím že se budeš zabývat tím, jestli nemáš blok, si ho akorát uděláš. Fakt se na to vykašli, nech to přirozeně plynout. Je to už minulost, nezabývej se jí, vím o čem mluvím, tím, že budeš řešit minulost a plácat se v ní, se nikam neposuneš, naopak se v ní uzavřeš a zničíš si život. Odpusť sama sobě a odpusť tomu pánovi a jdi dál. Teď už seš velká a nestane se nic, co by ti ublížilo, protože to nedovolíš, už si to umíš sama řídit a říct si, co se ti líbí a co ne. Nejvíc osvobozující je, když se vrátíš do vzpomínek na tu událost, přehraješ si ji, se všemi pocity, studu, bolesti, bezmoci, zneužití toho všeho a pak za tím svým minulým já přijdeš a s láskou ho obejmeš, řekneš mu, že se stalo, co se stalo, ale že ho přesto máš ráda a nic to nezmění, že se sama za sebe nestydíš. Tím si ony vzpomínky jakoby přepíšeš. :-) Je to nápad bráchy a vcelku hezky to funguje. A neboj se, však ty to zvládneš. :-) Je to ve tvých rukou.

  • no jestli si myslíš že máš nějaký blok z minulosti což já jsem měla taky,ale ne s přítelem nebo známým, měla jsem to z jiného soudku,ale mě pomohl PSYCHOLOG,jen si s ním budeš povídat, co tě trápí sem tam něco nakreslíš a tak...vůbec se nemusíš bát a ni stydět,každý druhý navštěvuje psychologa...zkus tak....mě pomohl:-)

  • Hele, už jsme to tu probíraly...
    1) gratuluji, že jste se někam posunuli, držím palce, ať je to dál moc pěkné!
    2) když na tebe netlačí, tak mu nemusíš nic vysvětlovat. A kdyby jo, tak mu prostě jen řekni, že v tomto chceš postupovat prostě pomaleji
    3) zkus líbat jen ty jeho na různé části těla... Na čelo, na ucho, ... Pak může dělat totéž on tobě... Až se s tím sžijete, můžete pokračovat vesele dál ;-) nic mu nevysvětluj,dokud nebude nezbytně třeba (věřím, že to potřeba nikdy nebude).
    4) nedělej z komára velblouda. Když si budeš furt říkat, že máš blok, tak si ho jedině vytvoříš. Tehdy jsi byla tele a nechala jsi se navést do něčeho, co se ti nelíbilo, ale vlastně se nic nestalo. Asi jsi prostě byla fyzicky vyspělejší než psychicky. To se stává. Teď už jsi velká holka a takové epizodce se můžeš jen zasmát.
    Hodně štěstí!;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist