Anketka o nohách... Jaké máte nohy, jste spokojené?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29355 16.5.2012 22:50

Ahojte Ženy,
Jak tak přemýšlím, tak mě napadlo udělat tu takovou menší (větší) anketku o nohách...Jaké máte nohy? Byly jste vždy se svýma nožkama spokojené? Trápí vás suchá kůže na patách? Jak se o ně popřípadně staráte? Jak se holíte?
Nosíte radši i v létě uzavřené boty, nebo sandále? Lakujete si nehty?

Já svoje nohy prostě nemám ráda, trápí mě suchá pokožka, tedy i suché paty. Mažu si nožky krémem jednou někdy i dvakrát denně, takže je udržuju v dobrém stavu a holím se žiletkou při koupeli. Miluji nalakované nehtíky. Nejradši nosím tenisky, nerada svoje nohy ukazuju i přes to, že mi každý říká, že mám nohy nádherný, a že bych je měla více ukazovat. Je to snad jediná část mojeho těla kterou fakt nemám ráda (když zapomenu na můj malý zadek, který mi taky hodně lidí obdivuje:-D)...Ráda pozoruju nohy ostatních a hledám chybičky a léčím si tak svůj komplex..hehe :-D připadám si divná, když nad tím tak přemýšlím :-D :-)

A ještě mimo téma, ale podobná otázka: Jak často se staráte o celé tělo a obličej? Jak si udržujete krásu a malujete se?
Já co mám přítele, tak se o sebe starám víc a víc, ale maluji se málokdy, i když to už taky dělám častěji než dřív...Strašně se mi líbí, když mi přítele řekne "Miláčku, dnes ti to moc sluší"...

Už s tím končím, koho by to bavilo číst :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj ženo ,
    nohy mám do X :D, paty si hobluju každý týden a mažu každý den. Suchá kůže mě netrápí (jsem spíše celkově mastný typ). Holím se holítkem s pomocí mýdla. Pak nožky namáznu. Nehtíky nelakuji…strašně mi to překáží. V létě nosím více otevřené boty, tzv. protékačky, tedy kdy ž ovšem není zima jak v Rusku. Svoje nohy nijak nestuduju. Prostě jsem ráda, že mě nosej a doufám, že dlouho budou. Nepozoruju ani kolemjdoucí, jaké mají nohy. Teda pokud to nejsou vážně raritky. Třeba velice čitelné nohy do „O“ v minisukni.
    O tělo se starám. Každý den ho 2x myji, natírám, a mažu si celulitidku speciálním antipomeračujícím mazátkem :D. Do podpaží stříknu antismrďocha. vlasy myji každý den, jelikož se mi strašně mastí. Nemaluji se, mám výrazné řasy a kdybych si je ještě namalovala, tak s nima vymetu rohy místností. Jinak jsem začala hubnout pravidelnou stravou a zmenšila jsem se o dvě konfekční velikosti. Pravidelně jím, nedržím žádnou dietku, hýbu se a mám se ráda.

  • petulinkaa1316.5.2012 22:59

    Tak suche paty mívam :-/ to je pro me peklo.Suchou kuzi na nohou mam taky.Nehty si lakuju a nejradci nosim v lete žabky :-D což je na nohy nejdebilnejsi obuv,ale ja si nemuzu pomoct,no proto taky moje nohy vypadaji jak vypadaji :-( a co se tyce mazani tela,tak mazu 2-3x tydne cele,oblicej dene o ten se staram nejvice a malovat se maluji taky,hlavne do prace,ale i kdyz nekam jdeme s manzelem,nemaluju se v pripade kdyz jdeme do obchodu u baraku nebo kdyz jedu k našim a tak,ale do spolecnosti a prace se maluji :-) v tomhle se o sebe staram dost,oblicej a vlasy jsou pro me NEJ :-D

  • Ahoj, takže paty mívám dost suché, ale denně se tomu nevěnuji:/ nehty mám téměř pořád nalakované, příjdou mi už bez laku divné :D kluka nemám tak se holím jen když je třeba, ale chloupky rostou často no.. po holené se vždycky mažu, jinak jen v létě po opalování. Chtěla bych mít hezčí stehna, ale mám to trochu v rodině, takže musím makat aby byla hezká:)

  • Tak já jsem se svýma nohama plus mínus spokojená :D Mohla bych mít vypracovanější a hezčí stehna, ale vždycky je co zlepšovat :D jediné, co mi teď vadí, je malá bradavička pod kolenem, té se musím co nejdřív zbavit :) Nehty si lakuju pořád, i přes zimu, spíš jsem se dostala do stádia že nenalakované mi připadají moje nohy jiné a "nemocné" :D Nohy si holím podle toho, co mám na další den v plánu, ale naprosto nesnáším takové ty ostré černé vyčnívající chloupky, tak daleko to nikdy dojít nenechám :) A o obličej se starám tak, že se každý večer odlíčím odličovacím mlékem a to je asi tak vše, je mi 18 a pleť si toho zatím tak moc nevyžaduje, občas tak jednou za týden až 14 dní si udělám peeling :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist