Anketa - kolik by žena měla mít sexuálních partnerů?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53300 16.2.2012 21:11

Jen by mě tato otázka zajímala....Je to samozřejmě zcela anonymně, proto i já jsem..Jen mi to příde, jako zajímavá otázka, zajímalo by mě kolik je normální ´´počet´´ a který už trošku víc :-)

Tak abych začla... Je mi 23 let a přítel je můj 7 sexuální partner.
Beru to tak, že něco jsem si užila (jsme spolu pár let), žádná slušňačka tedy nejsem, občas sem si říkala, že je to hodně,ale dost kamarádek maj kolem 20.....Ale zase si říkám, že jsem ráda, že mám nějakou zkušenost.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8916.2.2012 21:13

    Můj manžel je mým druhým sex partnerem a vůbec mi to nevadí, ani kdyby byl první :) Dle mě to není o sexu, ale to tom, jak si lidé rozumí.

  • Tak mě je 25 let a můj počet 1 :o) .. Je to můj přítel a budoucí taťka našeho Ondráška :) (Jsme spolu 10 let)

  • Ahoj me je 23, pritele mam od 15 let. Je to muj prvni a posledni :-) Budeme se brat.

  • S manželem jsem 11 let a je to můj první sexuální partner. Vůbec mi to nevadí a nikdy jsem neměla potřebu užívat si jinde, jelikož jeho miluji a asi to vyzní divně, ale vždy jsem cítila že on je ten pravý :) Ted čekáme dvojčátka.

  • Mě bude brzo 29 a můj manžel a otec brzy 3 dětí je můj první sex partner a jsem na to hrdá :-D

  • Simone17.2.2012 9:35

    Je mi 24, můj přítel je mým prvním, budeme brát, takže i posledním ;-) Ale musím říct, že od svých 14 jsem si celkem dost užívala jiných sexuálních praktik, ale sex jsem chtěla mít jen s jedním jediným. Já vím, že to zní jako z americké romantické komedie, ale prostě jsem to tak cítila a přesně takhle to nakonec i udělala :)

  • JanaRad17.2.2012 10:58

    Zvláštní téma...Já se prvně vdala za mého prvního partnera a druhý sňatek a druhý sexuální partner... Střídat chlapy jako ponožky nemusím, připadala bych si jako lehká holka... Ale jsem spíše stydlivá šedá myš, takže mi to stačí. Manžela miluju a udělám pro něj vše - stejně tak on pro mě

  • Ahojky. Je mi 24 let a můj počet je jeden jediný a vůbec se za to nestydím :-) Jsme spolu přes 8 let a manželé jsme rok...teď čekáme miminko a jsme moc šťastní. :-)

  • Tak mě je 20 a můj muž je také mým první sex partnerem a nehodlám na tom nic není. Navíc ted spolu čekáme mimi :))

  • Je mi 21, s přítelem jsme čtyři roky, byl můj první, máme syna a termín svatby.

  • Ahoj, tak mě bude 23 a můj současný přítel je osmý sexuální partner. Nemyslím si osobně, že bych byla do větru, ale prostě se to někdy tak stane... =) :-)

  • Me bude 32. Ja jsem zacala se sexem v 21letech a to jen proto ze uz na me dlouho cekal a tayk ze vsichni uz to delali a ja ne :-) Po peti letech jsme se rozesli a ja chtela zkusit neco jineho, vzdy v opilosti a katastrofa - 3x. Muj páty sex partner je nyni otcem meho syna a co jsem poznala s nim jsem si ani nedokazal predstavit.

  • No mě je téměř 24 a partnerů jsem měla cca 12 8-.

  • Verousek8916.2.2012 21:16

    Ty jo, tak to sis teda hodně pospíšila :) Mně bude za 3 měsíce 23 let a můj počet jsou 2.

  • můj manžel je můj nevím kolikatej sexualni partner ale když jsem to naposledy počítala blížilo se to ke 30-ti. nejsem na to pyšná, ale měla jsem divočejší mládí, drogy, techno párty a tak. a ted jsem věrná a zamilovaná manželka, brali jsem se před půl rokem ale jsme spolu šestý rok a jsem v štastná že ho mám...

  • mně je 26, měla jsem 6 sex.partnerů.

  • Mně je 20 let a můj přítel je také mým jediným sexuálním partnerem, jsme spolu 3 roky. Mně to vůbec nevadí, přítel je na to dokonce hrdý. :-)

  • je mi 32 a současný partner je mým 7 sexuálním partnerem. Každý vztah byl minimálně přes rok, takže v tom i ty city vždycky byly a já pokaždé věřila, že už to je můj poslední partner.
    Pro mého posledního ex jsem byla v jeho 35ti letech 32. partnerka. S tím se mi ale pochlubil až po rozchodu, začal se sexem pozdě a o to víc si to užíval.

  • Tak me je 21 a muj pocet jsou 2 - zatim, momentalne s nikym nejsem, tudiz predpokladam navyseni :D nejsem zadna puritanka, ale co jsem tak slysela a nebo sme se o tom bavili, tak to pro me bylo vzdy vyhodou, ze nesbiram nejaky "trofeje".

  • Je mi 35 a momentálně jsem podruhé vdaná za svého druhého sex - partnera. I já si v 15 myslela, že ten první je nej, vzali jsme se, založili rodinu a on si pak jednoho dne uvědomil, že jsem byla jeho první, jediná a že chce zkusit víc. V 19 už jsem byla rozvedená O.o Teď jsem znovu 15 let vdaná a šťastná, zatímco moje kamarádka střídá kluky jak měsíce v kalendáři O.o Dodnes jsem nepochopila, jak to dokáže... Já když se zamilovala, tak slepě... Ale prý na častém střídání partnerů už dneska není nic divného... No, asi raději zůstanu staromódní a budu se džet jen toho jediného :)

  • ahoj, ve 24 sem měla jen 1 sexuálního partnera (otce mé dcery) , v 35 mám 3.partnera a stačí mi to. nemám pocit, že bych o něco přišla tím, že sem jich neměla víc. spíš by mi stačili ti dva - první a poslední :D ale co už nadělám.

  • ahojky, já zítra oslavím 27. narozeniny a můj současný přítel a nastávající otec naší Terezky je můj třetí ;-)...s tím že předchozí sexuální kontakty se dvěma předešlými by se daly spočítat na prstech jedné ruky, takže můj přítel je vlastně první a jsem pyšná, že jsem si to nej nechala pro něj :-D Rozhodně nejsem o nic ochuzená, jen lituju, že jsem ho nepoznala dřív :-)

  • Letos mě čekaj 29té narozeniny a manžel je můj první a věřím, že i jediný sexpartner - jsme spolu od mých 17ti let a jsme spolu šťastni.

  • Je mi 25 a jsem půl roku vdaná za svého prvního sexuálního partnera. Neměnila bych ani omylem ;-)

  • faith.verus17.2.2012 9:31

    Ahojky, na tuhle otázku jsem se ptala i vyhlášeného psychologa, co žije u nás ve městě. Ten mi na to odpověděl, že člověk by si měl projít tak šesti sexuálními partnery než najde toho pravého. No, já si zatím moc nestojím. Mě to množství přijde moc vysoké. Mě je tedy 23 a mám druhého sexuálního partnera a už jsme tak nějak rozebírali svatbu. Takže pevně věřím, že už žádný jiný nebude.:-)

  • Docela mě překvapuje, jak někdo napíše, že má před svatbou a tudíž už nikoho jiného mít nebude... Samozřejmě bych to všem strašně přála, ale přijde mi to trochu naivní, když vidím, kolik fungujících manželství se nakonec stejně rozpadne... Jinak mně je 18 a měla jsem za svůj život v posteli 2 chlapy - s tím druhým jsme spolu zatím pořád.

  • petulinkaa1318.2.2012 15:25

    Nerekla bych,ze to je nejaky dany kolik by zena mit mela sexualnich partneru za zivot,kdyz jsem si uzivala nez jsem zacla s manzelem v 18ti letech,tak od 14ti do te doby jsem jich mela fakt hodne,jelikoz sex jsem milovala a miluju ho,tak jsem si ho uzivala,ale ted uz si ho 6tym rokem uzivam jen s manzelem a jsem spokojena,vybourena jsem byla už jako žena ve 40ti,takze fakt jsem o nic neprisla....nekdo ma na to nazor,ze zena kdyz ma hodne sexualnich partneru zasebou je kurva,ale rozhodne to tak neni,kurva jde s kazdym,opravdu s kazdym,ale ja si vybirala :-) a nestydim se za to,zkusenosti až až a s manželem jich jen využívam,takze super a manzel je rad,ze v dobe kdyz mu bylo 36let,kdy semnou zacal konecne zazil a zažívá -jak on rika - POSTELOVÝ ZÁZRAK :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist