Anketa - Kterého kandidáta na prezidenta budete volit?

Otázku položila: full.avl 7.11.2012 19:01

Po sečtení podpisu máme dle mého názoru zbytečně moc kandidátu na prezidenta ČR.

Jaký je váš favorit a proč? :) a koho by jste naopak nechtěli jako hlavu státu?

Tomio Okamura, Miloš Zeman, Jana Bobošíková, Jiří Dienstbier, Vladimír Dlouhý, Jan Fischer, Táňa Fischerová, Vladimír Franz, Zuzana Roithová, Karel Schwarzenberg, Přemysl Sobotka.


Ústavní soud stížnostem Vladimíra Dlouhého a Tomia Okamury nevyhověl. Tož je o dva miň, Bobošíková se vrátila do hry :) to zase budou kecy na Bobo :)
Upřímně bych byla pro kdyby nějak vypadl v prvním kole Franz neboli jak ho pojmenoval jeden nejmenovaný muž Náčelník kanibalů :D

  • 26.04.2015 14:00:53 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jediná normální mi přijde Fischerová. Schwarzenberg neumí mluvit a ostatní mi jsou protivní, arogantní apod.... :( Ale myslím, že vyhraje Fischer.

  • lenoric7.11.2012 19:51

    Co jsem se tak divala po netu, cetla clanky apod. tak se rozhoduju mezi Franzem a Fischerem. Fischer nenadchne ani neurazi a Franzovi nazory se mi libi. Rozhodne ne pro Bobosikovou a Okamuru.

  • Verousek897.11.2012 20:46

    Kandidátů je zbytečně moc a já osobně si moc nevybrala :( Děsím se toho, že by byl prezidentem Okamura, Franz, Schwarzenberg, Zeman nebo Bobošíková. Proti Okamurovi jsem vždy byla neutrální, nikdy mi nevadil, ani jsem ho nezastávala, ale po jednom videu, které jsem nedávno viděla, se děsím toho, že by se stal prezidentem a jeho slečna první dámou. Schwarzenberg se nevyjádří, Zemana tam nechci, Franz nepůsobí zrovna reprezentativně, i když je to zjevně inteligentní člověk, ale není mi sympatický. O kom bych možná přemýšlela je Fischer, příp. Fischerová. Ostatní mě nijak nezaujali.



  • Ja se domnivam, ze prave takovy Schwarzenberg ma nejvetsi zkusenosti, krom toho noblesu, potrebne diplomaticke schopnosti, vynikajici znalosti jazyku a hlavne ma moji duveru jakozto poctivy politik(zni to smesne, to spojeni, nebo se mi to zda?)...Kazdopadne, horsi nez-li nektere hlasky pana prezidenta Vaclava Klause( a jeho tajemnika), nemuze byt uz snad ani zeman Zeman:-D.

  • Simone9.11.2012 11:00

    Já budu volit Táňu Fishcerovou. Fischer mi začal vadit poté, co zaplatil novinářům z Práva a Týdne cestu s ním do USA a oni pak o něm vydávali pochvalné zprávy, toho nechci. Schwarzenberg se u mě zdiskreditoval ve chvíli, kdy se dal dohromady s tím zlodějem Kalouskem, kvůli kterému se nám zvyšují daně a pouze my, obyčejní lidi, musíme šetřit, zatímco on si vesele krade dál. Franze volit nebudu kvůli jeho podivné neonacistické minulosti. Zemana nechci, protože by nás nejraději viděl v náruči velké matky Ruska. Bobošíková je rasistka, demagožka a oportunistka a pro svůj úspěch se spolčí s každým. Okamura je populista, který řekne kdeco, jen aby se zalíbil lidem. Diestbiera mám ráda, a právě proto bych chtěla, aby zůstal v politice, kde toho může ovlivnit víc, než v pozici prezidenta. Svoboda by nás chtěl odvleknout z EU, tak toho taky nechci. A zbytek už komentovat ani není třeba :) Takže za mě Fischerová - vím, co dokázala, má zkušenosti z politiky, vychovává postiženého syna, takže ví, jak umí být život těžký a je čestná. Já chci prostě Táňu! :)

  • Mno, nevím včera jsem nad tím přemýšlela, ale asi to bude někdo mezi Fisherová - Okamura. Bohužel víc lidí dle mého reprezentativních pro ČR tam asi není. Myslím si, že by nebylo špatné, aby byla zvolena žena. Možná to budu mít vliv na současnou politiku státu.

  • Schwarzenberg ten tam dle mého nemá co dělat .ani česky pořádně neumí.Já z těch co vidím nechci ani jednoho..Můj favorit tu stejně není .A nechala bych tam v tom případě toho co tam je. Na toho jsem už zvyklá.:-(:-p

  • Vladimír Franz je jediný kdo to má v hlavě srovnané :)

  • vím,že newkandiduje, ale co takhle Jandáka na hrad?????

  • moc to nesleduju, ale asi Jan Fischer nebo Táňa Fischerová. Bobošíkovou nebo zemana 100% ne. Co dělá Vladimír Dlouhý dneska a jaký je to dneska člověk, nevím, Schwarzenberg je mi celkem sympatický, ale není mu moc dobře rozumět, Franz mi nepřijde vhodný, důstojný kvůli potetovanému obličeji, Okamura se mi od jisté doby protiví, ostatní neznám...

  • mě se líbí Okamura, ale možná budu volit Fischerovou. ještě tom musím přemýšlet. Ženy potřebují podporu :)

  • tomiouše, asi...

    dnešním zákonem o zvýšení DPH, kt. prošel jsem nakrknutá až hrůza a je mi z našich politiků zle...

  • holky a kdy se volí asi sem mimo mísu?má nárok volit každý?8-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist