Angína?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #401451 13.9.2019 19:10

Dobrý večer jdu si pro radu. Dcera minulý týden ve čtvrtek odcházela že školky s teplotou. Druhý den rýma jak trám o víkendu se přidal škaredý kašel. Na bolest v krku si nestěžovala. Syn to chytl o 3 dny později ale zatím je bez teplot má jen rýmu spíš kašle kvůli tomu že ta rýma mu stéká do krku. Mě před 4 dnama začalo škrábání v krku, jako bych tam měla písek. To trvalo dva dny, od včerejška mě bolí docela dost v krku. Mám ho docela zarudlí, bolí to a pálí... Rýmu nemám, nekašlu ani teplotu nemám. Cucam tantum Verde piju čaje ale moc to nepomáhá řekla bych že vůbec, cele vrchni patro od krku do půlky mě pálí. Myslíte že je to angína?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik13.9.2019 20:46

    Neřekla bych, že je to angína. Spíše je to nastydlost. Horký čaj bych nedoporučovala, když už tak jen vlažný, aby se zánět nerozšiřoval. Angína se i pozná, když vyplázneš jazyk, tak je bílý. Mně na bolest v krku pomáhá stopangin a pak cucat nějaké pastylky. Buď v teple a v klidu a brzy to přejde. Ještě bych doporučila echinaceu + vitamín C na posílení imunity.

  • terryk13.9.2019 19:40

    Angína spíš bolí při polknuti, než že by skrabala nebo palila. Já ji u sebe vždy poznám tak, že když zvednu hlavu a přejedu si dlaněmi pod čelistí jakoby od ucha pod bradu, celkem to v místě těch mandli a uzlin bolí.

  • dzusinka14.9.2019 21:05

    Mě jen zaráží, že s tím nejdete k lékaři, když máte podezření na angínu a ptáte se tady :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist