Anální sex - přístoupíte na něj nebo je to pro vás tabu ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52235 29.1.2012 16:32

Ahoj holky,
jen by mě zajimalo jestli ho děláte.. Protože přítel to po mě chce, jsme spolu 4 roky a už mě k tomu tak dva roky přemlouvá... Ale má nadměrný penis, jak svou dýlkou tak i šířkou a je to pro mě strašně bolestivé... Ráda bych mu udělala radost,ale zase ne za nějakou ohromnou bolest..Tak mě zajímá, jestli je to pro vás normální část sexu a nebo rozhodně ne... A kdyžtak prosím o rady.
Děkuji.
Intimní otázka,proto anonym.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za mě ano:) Manžela jsem k tomu přemluvila já a zalíbilo se mu to. On je také nadměrně vyvinutý, takže vyplácáme hoodně lub. gelu a je to v pohodě;) Ale jestli je ti to nepříjemné nebo tě to opravdu hodně bolí, tak to nedělej! ;) To co v postel děláte se musí líbit vám oboum a přítel by to měl pochopit. U nás to není nic častého a to se nám to líbí, bereme to spíš jako zpestření, když už nevíme coby :D

  • Za mě rozhodně ne - myslím,že jsou lepší varianty si udělat dobře na obou stranách :)

  • Ahojky my s mužem anální sex tedy praktikujem zkusit se má vše dokonce mám lepší orgasmy než vaginálně. :) poprvé mě to taky trošku bolelo,ale chce to promazat a pak to jde bez problémů.. myslím,že tohle chce každý chlap :D někomu to přijde nechutné,někomu naprosto normální. já myslím,že to k sexu patří ,sex je i o experimentaci nejen o tom stejném pořád dokola,to snad ani nikoho nemůže bavit pořád jedno a to samé.. Ale pokud tě to jak píšeš hodně bolí,tak přítele příjemně překvat třeba malým nepatrným stryptýzkem ,to můj manžel zbožňuje a změnou poloh ,kterou jste ještě nevyzkoušely a rázem zapomene na anální sex :) takže hodně štěstí :-);-)

  • petulinkaa1329.1.2012 17:16

    nebranim se tomu,ale manzel to nevyzaduje :-) takze kdyz uz by,tak bych mu to rekla ja :-) kazdopadne kdyz se to umi,je to krasny prožitek :-)

  • Verousek8929.1.2012 19:03

    Tak já jsem to vždycky chtěla vyzkoušet, ale partner nikdy nechtěl, přijde mu to nechutné, ale pro mě to udělal. Jelikož přítel také nemá v kalhotách žádné drobátko, tak mě to dost bolelo, i když jsme mohli mazat jak jsme chtěli, takže od té doby je to pro mě tabu a od tohoto "zážitku" už ani nemám zájem :)

  • Ahoj, tak za mě ne, zkoušela jsem to s bývalým nebyl nějak extra vyvinutý, prostě takovej průměr a občas mě to bolelo, jsem ráda, že to manža nevyžaduje, je vyvinutější a naštěstí o to nestojí

  • My ho praktikujeme a využívá chlap při tom i různé "hračky" :) Samozřejmě používáme lubrikant, nebo olej :)

  • Ahojky, mi s přítelem občas toto provozujeme jako spetření, kdy si to užváme oba.. a chápu tvoji bolest, tu jsem měla taky.. Ono je důležité se maximálně uvolnit.. Třeba na poprvé nám to nešlo, bolelo to a byla jsme sevřená, pak ale přítel si hrál, při předehře dráždil jak pochvu, tak jemně kroužil okolo análního otvoru, samozřejmě s gelem. A najednou jak jsme se uvolnila, tak to bylo pěkný, dokonce orgasmus byl silnější, než vaginální a to jsem si myslela, že touhle cestou nejde docílit. A třeba mě pomohlo, když do mě vnikal opravdu po kouskách. :) Držím pěstičky, aby se i tobě zalíbilo, ale pokud by to bolelo, tak se na to vykašli, ale třeba je dobrý nejdříve se na to připravovat, nejdřv si nějakou dobu jen hrát třeba prstem.. uvidíš, co ti bude vyhovovat, hlavně se uvolni :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist